Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

ΣΥΡΙΖΑ: Πάνος Παπαδόπουλος υποψήφιος στον Δήμο Μεσολογγίου, Δημήτρης Τραπεζιώτης στο Αγρίνιο

ΣΥΡΙΖΑ: Πάνος Παπαδόπουλος υποψήφιος στο...

Τια αναφέρουν οι τελευταίες πληροφορίες

Την υποψηφιότητά του για το δήμο του Πειραιά ανακοίνωσε και επισήμως την Κυριακή το βράδυ ο Θοδωρής Δρίτσας. Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, είχε θέσει τις προηγούμενες μέρες την υποψηφιότητά του στην κρίση των τοπικών οργανώσεων του κόμματος η οποία και ενεκρίθη. Στο μεταξύ έντονες είναι οι διεργασίες στην Κουμουνδούρου για την οριστικοποίηση των υποψηφιοτήτων στις μεγάλες πόλεις, με τη Θεσσαλονίκη να παραμένει εκκρεμότητα.

Στο Ηράκλειο Κρήτης τον δήμο θα διεκδικήσει ο ηλεκτρολόγος-μηχανολόγος Ηλίας Λυγερός.

Στην Πάτρα, προηγήθηκαν εσωκομματικές εκλογές της Οργάνωσης για την επιλογή που θα διεκδικήσει τη δημαρχία της πόλης με την υποστήριξη του κόμματος. Με διαφορά μόλις μίας ψήφου, πρώτευσε ο Γιάννης Λάμπρου, που πήρε 204 ψήφους έναντι του Χρήστου Πατούχα.

Στα Γιάννενα, όπως γράφουν τα Νέα, προκρίνεται ο βιολόγος Λάζαρος Νάτσης, στο Μεσολόγγι υποψήφιος δήμαρχος θα είναι ο Πάνος Παπαδόπουλος, στο Αγρίνιο κατά πάσα πιθανότητα ο πρώην δήμαρχος Θεστιέων Δημήτρης Τραπεζιώτης, στον Βόλο ο δικηγόρος Μαργαρίτης Πατσιαντάς, στην Κοζάνη ο δικηγόρος και εκ των παλαιότερων στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ στην περιοχή, Γιώργος Μητλιάγκας και στη Λάρισα Απόστολος Καλογιάννης.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις