Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Πιέζει η ΝΔ τον Κακλαμάνη να αποσυρθεί από τη μάχη της Αθήνας

Πιέζει η ΝΔ τον Κακλαμάνη να αποσυρθεί α...

Ή να παραδώσει την βουλευτική του έδρα

Με πιέσεις να αποσυρθεί από τη μάχη της Αθήνας ή να παραδώσει τη βουλευτική του έδρα απαντά η ΝΔ στην «αντάρτικη» υποψηφιότητα του Νικήτα Κακλαμάνη.


Την ίδια ώρα, συνεχίζονται οι διαβουλεύσεις για τον υποψήφιο για την Περιφέρεια Αττικής, μετά τις δηλώσεις του Αντρέα Παχατουρίδη περί «αντιμνημονιακής υποψηφιότητάς» του.
Σύμφωνα με την εφημερίδα Τα Νέα, η ΝΔ εξακολουθεί να μελετά το ενδεχόμενο να στηρίξει τον δήμαρχο Περιστερίου για την Περιφέρεια Αττικής, καθώς εμφανίζει υψηλά ποσοστά δημοφιλίας, ωστόσο ο σχεδιασμός προβλέπει ότι εάν κάτι τέτοιο αποφασιστεί, θα παρουσιαστεί ως αίτημα «γαλάζιων» δημάρχων, δηλαδή της αυτοδιοικητικής βάσης.
Πάντως, εξετάζονται και οι εναλλακτικές λύσεις και η πιο ισχυρή από αυτές φαίνεται να είναι ο υφυπουργός Ανάπτυξης Θανάσης Σκορδάς. Σε κάθε περίπτωση, η εκκρεμοτητα με την Περιφέρεια Αττικής αναμένεται να κλείσει εντός της προσεχούς εβδομάδας.
Σε ό,τι αφορά τη Θεσσαλονίκη, η επιλογή του αναπληρωτή υπουργού Περιβάλλοντος Σταύρου Καλαφάτη για το Δήμο (απέναντι στον Γιάννη Μπουτάρη) θεωρείται ικανή να εκτονώσει το κλίμα από τη σύγκρουση Ιωαννίδη - Τζιτζικώστα στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις