Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ηλεία: Δωρεάν εξετάσεις στα δημοτικά σχολεία από τον Οδοντιατρικό Σύλλογο

Ηλεία: Δωρεάν εξετάσεις στα δημοτικά σχο...

Και τον Σεπτέμβρη

Μια ξεχωριστή πρωτοβουλία πήρε ο Οδοντιατρικός Σύλλογος Ηλείας, καθώς αναμένεται να προχωρήσει το επόμενο διάστημα στην υλοποίηση ενός προγράμματος που αφορά δωρεάν οδοντιατρικές εξετάσεις σε συνολικά 1.000 παιδιά από τα δημοτικά σχολεία ολόκληρης της Ηλείας.

Σύμφωνα με τα όσα ανακοίνωσε το πρωί της Τετάρτης, ο πρόεδρος του Οδοντιατρικού Συλλόγου, Κώστας Σπίνος, ύστερα από αιτήσεις που έχουν υποβληθεί από δημοτικά σχολεία του Νομού Ηλείας, ο σύλλογος προτίθεται να υλοποιήσει ένα καινοτόμο πρόγραμμα δωρεάν οδοντιατρικών εξετάσεων με σκοπό την πρόληψη διαφόρων παθήσεων που παρουσιάζονται στα παιδιά της συγκεκριμένης ηλικίας.

«Καλώ όλους τους γονείς να ευαισθητοποιηθούν στον τομέα αυτό και να αρπάξουν την ευκαιρία, θα έλεγα, να φέρουν τα παιδιά τους για εξέταση», σημείωσε ο κ. Σπίνος, μιλώντας για το νέο πρόγραμμα που ετοιμάζει ο Οδοντιατρικός Σύλλογος Ηλείας.

 

Και τον Σεπτέμβρη

Παράλληλα αξίζει να σημειωθεί πως ύστερα από εισήγηση του προέδρου του Οδοντιατρικού Συλλόγου, Κώστα Σπίνου, προς τον διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Ηλείας, αποφασίσθηκε, όπως ανέφερε ο κ. Σπίνος, η εξέταση των παιδιών σε όλες τις ιατρικές ειδικότητες προκειμένου να γίνουν οι εγγραφές τους στα σχολεία της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ηλείας από τον Σεπτέμβρη να είναι δωρεάν για όλα τα παιδιά που θα θελήσουν να τις πραγματοποιήσουν.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις