Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

«Πρωτοβουλία για την Πάτρα»: Άμεσες ενέργειες του Δήμου Πατρέων για την πληγείσα νήσο Κεφαλληνίας - Έκτακτη σύγκληση του Δημοτικού Συμβουλίου ζητά ο Αν. Τζουραμάνης

«Πρωτοβουλία για την Πάτρα»:  Άμεσες ενέ...

Επιστολή του Ανδρέα Τζουραμάνη

Την έκτακτη σύγκληση του Δημοτικού Συμβουλίου της Πάτρας προκειμένου να εκπονηθεί ένα ρεαλιστικό και αποτελεσματικό σχέδιο δράσης για την παροχή ουσιαστικής βοήθειας από το Δήμο Πατρέων προς τους πληγέντες της γειτονικής Κεφαλονιάς ζητά με επιστολή του προς τον Δήμαρχο Γιάννη Δημαρά, ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Πρωτοβουλία για την Πάτρα» Ανδρέας Τζουραμάνης.

Η «Πρωτοβουλία» και ο επικεφαλής της θέτουν εαυτούς τους στην διάθεση των αρμόδιων αρχών ώστε να συνδράμουν σε κάθε προσπάθεια, ακόμα και με την φυσική μας παρουσία αν παραστεί ανάγκη, στις πληγείσες περιοχές του νησιού.

 

Η επιστολή

Πάτρα, Τρίτη 4 Φεβρουαρίου 2014

 

Προς,

Δήμαρχο Πατρέων

κ. Γιάννη Δημαρά

 

Θέμα: Άμεσες ενέργειες του Δήμου Πατρέων για την πληγείσα νήσο Κεφαλληνίας.

 

Κύριε Δήμαρχε,

Ως γνωστό η γειτονική νήσος Κεφαλληνίας δοκιμάζεται τις τελευταίες ημέρες από αλλεπάλληλες σεισμικές δονήσεις που επέφεραν σημαντικότατες ζημιές στο μεγαλύτερο ποσοστό του πληθυσμού που διαβιεί στο νησί.

Ο Δήμος Πατρέων οφείλει να συνδράμει άμεσα τους πληγέντες, από τον εγκέλαδο, κατοίκους της Κεφαλονιάς. Ως εκ τούτου προτείνω να συγκληθεί αύριο εκτάκτως το Δημοτικό Συμβούλιο, ώστε να εκπονηθεί ένα ρεαλιστικό και αποτελεσματικό σχέδιο δράσης για την παροχή ουσιαστικής βοήθειας στους πληγέντες.

Το πολιτικό προσωπικό της πόλης οφείλει να γνωστοποιήσει σε κάθε αρμόδια κρατική αρχή, η οποία έχει τεθεί επικεφαλής του γενικού συντονισμού για την αντιμετώπιση του θλιβερού γεγονότος, την πρόθεση του να συνδράμει με όλες του τις δυνάμεις όπου του ζητηθεί.

Τόσο εγώ προσωπικά όσο και η παράταξή μας «Πρωτοβουλία για την Πάτρα» συνολικά, θέτουμε εαυτούς στην διάθεση των αρμόδιων αρχών να συνδράμουμε σε κάθε προσπάθεια, ακόμα και με την φυσική μας παρουσία αν παραστεί ανάγκη, στις πληγείσες περιοχές του νησιού.

 

Με τιμή

 

Ανδρέας Τζουραμάνης

Δημοτικός Σύμβουλος

Επικεφαλής «Πρωτοβουλία για την Πάτρα»

 

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις