Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Συνεδριάζουν εκ νέου αύριο οι καθηγητές της Α ΕΛΜΕ για να καθορίσουν τις επόμενες κινητοποιήσεις τους

Πάτρα: Συνεδριάζουν εκ νέου αύριο οι καθ...

Αντιδρούν στο θεσμό της αξιολόγησης του εκπαιδευτικού έργου

Ματαιώθηκαν Τρίτη 28/1/2014 και Τετάρτη 29-1-2014 οι επιμορφωτικές συναντήσεις σχολικών συμβούλων με Δ/ντές σχολείων, για την εφαρμογή του θεσμού της λεγόμενης αξιολόγησης εκπ/κού έργου (ΑΕΕ), στο 11ο Γυμνάσιο Πάτρας, στο Γραφείο Σχολικών Συμβούλων και στο σχολικό συγκρότημα των ΕΠΑΛ της Αγίας Σοφίας Πατρών από το ΔΣ και την ανοιχτή επιτροπή αγώνα της Α΄ ΕΛΜΕ Αχαΐας.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση της ΕΛΜΕ Αχαϊας:

Η ματαίωση ήταν συνέχεια της μεγάλης και αποφασιστικής συμμετοχής των συναδέλφων, όπως και την Δευτέρα 27-1-14.

Ο αγώνας συνεχίζεται. Στα σχολεία μας καθημερινά γίνονται στους συλλόγους συζητήσεις και ήδη σχολεία έχουν ανακοινώσει και σχετικά ψηφίσματα αντίστασης. Μέχρι στιγμής ψηφίσματα έχουμε από τους συναδέλφους των σχολείων: 1) Γυμν. – Λυκ. Τάξ. Χαλανδριτσας, 2) 20ο Γυμν. Πάτρας 3) 1ο Γυμν. Πάτρας 4) 6ο Γυμν. Πάτρας και 5) Γυμν. Λάππα.

Καλούμε τους Συναδέλφους Διευθυντές των σχολείων (που δεν προσήλθαν την προηγούμενη Δευτέρα) να προσέλθουν τη Δευτέρα 3-1-2014 και ώρα 7.00 μμ στα Γραφεία της Α΄ ΕΛΜΕ Αχαΐας (Κορίνθου και Μανιακίου), προκειμένου να ανταλλαγούν απόψεις.

Το ΔΣ στη συνεδρίαση της Δευτέρας θα καθορίσει την παραπέρα τακτική του για το θέμα, όπως και για την απεργιακή δράση στις 7 Φλεβάρη που σχετίζεται κυρίως με την εκδίκαση της υπόθεσης των συναδέλφων που βρίσκονται σε διαθεσιμότητα στο ΣτΕ.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις