Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Ανακοινώθηκαν οι υποψηφιότητες για τους χειρότερους της χρονιάς - Χρυσά Βατόμουρα διεκδικούν οι Ντεπ, Ντε Νίρο, Σταλόνε, Σάντλερ, Χάλε Μπέρι και το "After Earth" με τον Γουίλ Σμιθ

Ανακοινώθηκαν οι υποψηφιότητες για τους ...

1η Μαρτίου, μία μέρα πριν τα Όσκαρ η απονομή

Λίγο πριν τις επίζηλες υποψηφιότητες για τα Όσκαρ, ανακοινώθηκαν οι υποψηφιότητες για τα λεγόμενα Χρυσά Βατόμουρα 2014 που αφορούν το ακριβώς αντίθετο από τα Όσκαρ, δηλαδή τους χειρότερους (ηθοποιούς και ταινίες) της περασμένης χρονιάς 2013!

Ο ιστότοπος Razzies.com δημοσίευσε την αναλυτική λίστα με τα ονόματα των υποψηφίων για τις χειρότερες κινηματογραφικές ερμηνείες και ταινίες της χρονιάς με πολλούς επιφανείς και γνωστούς ηθοποιούς του Χόλιγουντ να διεκδικούν τα Razzies Awards!

Aνάμεσα τους όπως αναφέρει δημοσίευμα της «Ελευθεροτυπίας» είναι ο υποψήφιος για τρία βραβεία Όσκαρ και κάτοχος μιας Χρυσής Σφαίρας, Τζόνι Ντεπ που μάλιστα είναι και φαβορί να νικήσει για την ερμηνεία του στην ταινία «The Lone Ranger -Μοναχικός Καβαλάρης», μία καλούτσικη ταινία του Γκορ Βερμπίνσκι όπου συμπρωταγωνιστούσε και ο Άρμι Χάμερ, η οποία ωστόσο στοίχισε 150 εκατομμύρια δολάρια και στα Αμερικάνικα ταμεία έφερε 70 και δεν ήταν αυτό που όλοι προσδοκούσαν.

Η επίσης βραβευμένη με 'Οσκαρ αλλά και με Χρυσό Βατόμουρο (το είχε μάλιστα παραλάβει για την ταινία «Catwoman») Χάλε Μπέρι είναι και φέτος υποψήφια για τις ερμηνείες της στις ταινίες The Call και Movie 43 και ανταγωνίζεται την υποψήφια για Όσκαρ πέρυσι Ναόμι Γουάτς, με τις ερμηνείες της στις ταινίες Diana και Movie 43, για το Βατόμουρο της Χειρότερης Γυναίκας Ηθοποιού. Για αυτό το βραβείο είναι επίσης υποψήφιες οι Λίντσεϊ Λόχαν, Σελίνα Γκόμεζ και η Τάιλερ Πέρι.

Ο Άστον Κούτσερ δεν έπεισε στον ρόλο του ως Στιβ Τζομπς και μαζί με τον Άνταμ Σάντλερ και τον νεαρό Τζέιντεν Σμιθ περιλαμβάνονται και αυτοί στην λίστα των Βατόμουρων του 2013, στην κατηγορία της χειρότερης ανδρικής ερμηνείας.

Ο «βασιλιάς των Βατόμουρων» Σιλβέστερ Σταλόνε είναι υποψήφιος για 31η φορά για τους ρόλους του στις ταινίες Grudge Match (ξεκινά από σήμερα 16/1/2014 να προβάλλεται στα Ster cinemas της Πάτρας), Bullet to the Head και Escape Match.

Το φιλμ Movie 43 είναι υποψήφιο στις κατηγορίες Χειρότερης Ταινίας, Χειρότερου Σεναρίου, σκηνοθεσίας, χειρότερου Β΄ Γυναικείου Ρόλου και χειρότερου συνδυασμού Ηθοποιών (καστ).

Επίσης η ταινία Grown Ups 2 (Οι Μεγάλοι 2) με πρωταγωνιστή τον Άνταμ Σάντλερ ακολουθεί με 3 υποψηφιότητες, χειρότερης Ταινίας, χειρότερου σεναρίου και χειρότερου remake ή sequel. Στην κατηγορία της ταινίας το Χρυσό Βατόμουρο διεκδικούν ακόμα το After Earth με τον Γουίλ Σμιθ και τον γιο του, το A Madea Christmas και το The Lone Ranger.

Άλλες υποψηφιότητες που ξεχωρίζουν φέτος, είναι εκείνες της Λέιντι Γκάγκα και της Κιμ Καρντάσιαν για τα Βατόμουρα του απογοητευτικότερου Β΄ Γυναικείου Ρόλου αλλά και του υποψηφίου για βραβείο Όσκαρ σκηνοθέτη Νάιτ Σιάμαλαν, αυτή την φορά για το βραβείο χειρότερης Σκηνοθεσίας για την μελλοντολογική περιπέτεια ταινία After Earth.

Δυστυχώς υποψήφιος για Βατόμουρο είναι φέτος και ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο για τον συμπρωταγωνιστικό του ρόλο στο "Grudge Match".

H 34η απονομή των Βατόμουρων θα πραγματοποιηθεί την 1η Μαρτίου 2014, μια ημέρα δηλαδή πριν την απονομή των βραβείων Όσκαρ.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight