Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια για σήμερα, 2 Ιανουαρίου

Τα ζώδια για σήμερα, 2 Ιανουαρίου

Αναλυτικές προβλέψεις

Αιγόκερως

Ο Ήλιος απ' το ζώδιό σας κορυφώνει ένα εύφλεκτο και πολεμικό τετράγωνο με τον Άρη σήμερα αργά το βράδυ, μια όψη που ήδη εδώ και μια εβδομάδα τουλάχιστον φέρνει νεύρα, συγκρούσεις και αυξάνει πολύ τις επιθυμίες και τον εγωισμό. Προσοχή επίσης στην υγεία και σε ατυχήματα. Ωστόσο η μέρα ξεκινά όμορφα, λόγω της συνόδου Σελήνης-Αφροδίτης.

Υδροχόος

Το αίσθημα ότι “ανεχτήκατε αρκετά” φαίνεται να είναι έντονο τις τελευταίες εβδομάδες, ενώ έρχεται τώρα το τετράγωνο Ήλιου-Άρη το οποίο βγάζει στην επιφάνεια θυμό και σας ωθεί να τελειώσετε κάποιες καταστάσεις. Δυστυχώς δεν γίνεται να θάβετε κάτω απ' το χαλί ορισμένα θέματα, ούτε και τη φωνή της συνείδησής σας, γιατί απλά κάνετε αυτοσαμποτάζ.

Ιχθύες

Προσοχή χρειάζονται οι φιλικές σχέσεις αλλά και οι ανταγωνισμοί γύρω από οικονομικά θέματα για λίγες ακόμα μέρες, λόγω του τετραγώνου Ήλιου-Άρη που σήμερα αργά το βράδυ κορυφώνεται. Ήδη τις τελευταίες μέρες βγάζει θυμό και προκαλεί διχόνοια, ακόμα και μέσα σε ομάδες ή συλλόγους. Ωστόσο η μέρα ξεκινά όμορφα και ήρεμα, με πιθανές ωραίες συναντήσεις.

Κριός

Η σύνοδος Σελήνης-Αφροδίτης μέχρι το μεσημέρι προσφέρει μερικές ώρες ειρήνης, βελτιώνοντας τις σχέσεις με το σύντροφο, με συνεργάτες και με άτομα εξουσίας. Ωστόσο αυτές τις μέρες είστε γενικά σε εποχή πολέμου, καθώς αργά το βράδυ κορυφώνεται το τετράγωνο Ήλιου-Άρη, το οποίο εδώ και μια εβδομάδα τουλάχιστον φέρνει συγκρούσεις, θυμό και ατυχήματα ή φλεγμονές.

Ταύρος

Γλυκαίνει τη διάθεση η όμορφη σύνοδος Σελήνης-Αφροδίτης μέχρι το μεσημέρι, ενώ αν ταξιδεύετε θα έχετε ωραίες στιγμές. Ωστόσο σήμερα το βράδυ κορυφώνεται και το δυσμενές τετράγωνο Ήλιου-Άρη, το οποίο ήδη τις τελευταίες μέρες φέρνει εντάσεις στο χώρο δουλειάς και διχόνοια με συναδέλφους αλλά και με συγγενείς. Προσοχή σε ταλαιπωρίες στα ταξίδια για λίγες ακόμα μέρες.

Δίδυμοι

Οι ανταγωνισμοί στα ερωτικά αλλά και με τα παιδιά, είναι έντονοι τις τελευταίες μέρες, με το “πολεμικό” τετράγωνο Ήλιου-Άρη που κορυφώνεται σήμερα το βράδυ να βγάζει αρκετό εγωισμό στην επιφάνεια και ο καθένας θέλει να περάσει το δικό του. Οι ανταγωνισμοί επίσης μπορεί να γίνονται και για οικονομικά θέματα, για λίγες μέρες ακόμα.

Καρκίνος

Αν και η μέρα ξεκινά με τη γλυκιά σύνοδο Σελήνης-Αφροδίτης που ομορφαίνει τις σχέσεις και την ψυχολογία, εντούτοις αυτές τις μέρες βρίσκεστε σε πολεμική διάθεση, λόγω του τετραγώνου Ήλιου-Άρη. Σήμερα το βράδυ κορυφώνεται η επιρροή του και θα πρέπει για λίγες ακόμα μέρες να προσέξετε τις συγκρούσεις, τα ατυχήματα, τον εγωισμό, τους πονοκεφάλους και τις φλεγμονές.

Λέων

Εριστικό το κλίμα στην επικοινωνία τις τελευταίες μέρες και δύσκολα συγκρατείστε απ' το να πείτε πράγματα με θυμό, λόγω του τετραγώνου Ήλιου-Άρη που κορυφώνεται σήμερα το βράδυ. Προκαλεί επίσης ταλαιπωρίες στις μετακινήσεις, ενώ για λίγες ακόμα μέρες θα πρέπει να προσέξετε τα οδικά ατυχήματα και τις συγκρούσεις με συγγενείς και συναδέλφους. Προσοχή και στη διατροφή.

Παρθένος

Η μέρα ξεκινά όμορφα, με τη γλυκιά σύνοδο Σελήνης-Αφροδίτης να φέρνει ωραίες στιγμές στα ερωτικά αλλά και ευκαιρίες να κάνετε πράγματα που σας δίνουν χαρά. Όμως σήμερα το βράδυ κορυφώνεται και το δυσμενές τετράγωνο Ήλιου-Άρη, το οποίο ήδη τις τελευταίες μέρες προκαλεί ανταγωνισμούς με τα παιδιά και έντονα οικονομικά άγχη ή διαμάχες.

Ζυγός

Ειρήνη ή πόλεμος; Ιδού η απορία σήμερα, με τη μέρα να ξεκινά ειρηνικά λόγω της συνόδου Σελήνης-Αφροδίτης, όμως το βράδυ, ο Άρης απ' το ζώδιό σας κορυφώνει ένα δυσμενές τετράγωνο με τον Ήλιο, που αυτές τις μέρες σάς έχει βάλει σε διάθεση πολέμου. Αυξάνει πολύ τον εγωισμό και τον θυμό. Προσοχή σε συγκρούσεις, ειδικά με τους δικούς σας, αλλά και στην υγεία σας.

Σκορπιός

Οι συγγενικές και κοντινές σχέσεις περνούν από αρκετές δοκιμασίες τις τελευταίες εβδομάδες, ενώ τώρα που κορυφώνεται το τετράγωνο Ήλιου-Άρη, βγαίνει θυμός στην επιφάνεια και ίσως λέγονται πράγματα που πληγώνουν και που πιθανόν να σας αναγκάζουν να αφήσετε πίσω ορισμένα άτομα. Η μέρα ξεκινά γλυκά ωστόσο, με ευχάριστες επαφές, βόλτες, ταξιδάκια.

Τοξότης

Αυξάνει το οικονομικό άγχος και τους ανταγωνισμούς γύρω από οικονομικά θέματα το τετράγωνο Ήλιου-Άρη που κορυφώνεται σήμερα, ενώ λειτουργεί ήδη τις τελευταίες μέρες. Επίσης για λίγες ακόμα μέρες θα πρέπει να προσέξετε τις εντάσεις με φίλους ή μέσα σε παρέες, ομάδες και συλλόγους, καθώς η όψη αυτή προκαλεί διχόνοια και εκδηλώνεται εγωισμός.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being