Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ενας Ιταλός στα... Ιωάννινα!

Ενας Ιταλός στα... Ιωάννινα!

L' Artista! Άνοιξε πριν ενάµιση χρόνο,

L' Artista! Άνοιξε πριν ενάµιση χρόνο, κι αν και διαθέτει ήδη φανατικούς πελάτες, παραµένει µια από τις κρυφές γωνιές της πόλης µέσα στον Πολυχώρο Αγορά!

Κάθε φορά, λοιπόν, που επιθυµώ να απολαύσω αυθεντική ιταλική πίτσα σε ξυλόφουρνο (για 2, 4, 6 άτοµα), λαχταριστή pasta, φρέσκα ζυµαρικά από αγνά υλικά αλλά και παραδοσιακά ορεκτικά από την ιταλική πόλη Μπάρι, όπως τσίτσιο (κρύα πίτσα σαν σάντουιτς) ή παντσερότι (όπως τα καλτσόνε), όλοι οι δρόµοι µε οδηγούν στην τρατορία L' Artista.

Από την πρώτη στιγµή που γνώρισα τον µάγειρα και καλλιτέχνη Nicola µαγεύτηκα από το ταµπεραµέντο του, αλλά και το δηµιουργικό του ταλέντο να βλέπει ένα πιάτο σαν πίνακα ζωγραφικής! Εδώ το φαγητό γίνεται καµβάς και η επιλογή των χρωµάτων-υλικών είναι στη δική µας κρίση! Έµφαση δίνεται και στα πιάτα ηµέρας, ανάλογα πάντα µε τις φρέσκες πρώτες ύλες που θα «ανακαλύψει» ο ίδιος από τις αγορές της πόλης.

Δεν φεύγω αν δεν κλείσω το γεύµα µου µε την best seller πίτσα µε Nutella! Σκέτoς πειρασµός! Ως γνήσιος καλλιτέχνης δε, φιλοξενεί στον προσεγµένο χώρο του διάφορες εκθέσεις, ενώ κάθε Κυριακή µεσηµέρι ένα κουκλοθέατρο περιµένει τους µικρούς φίλους για να τους κρατήσει συντροφιά!

Tip: Aπό φέτος απολαµβάνουµε επιλεγµένες πίτσες στο χέρι και spaghetti πακέτο µε µόλις ?3!

Τιµή: Aπό ?12 το άτοµο. Καθηµερινά από τις 14:00-02:00. Κ. Κάτσαρη 11, Πολυχώρος Αγορά, τηλ. 26513 02113

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις