Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Στο φως τα μυστικά της Diana

Στο φως τα μυστικά της Diana
Βγενόπουλος Φάνης

Ο πρώην γραμματέας της βασίλισσας, Dickie Arbiter ετοιμάζει βιβλίο

Περισσότερο από μία δεκαετία εργαζόταν στο πλευρό της βασίλισσας Ελισάβετ σε μία περίοδο δύσκολη και γεμάτη γεγονότα για τη μοναρχία στη Μεγάλη Βρετανία. Βίωσε από κοντά τη διάλυση τριών βασιλικών γάμων, την πυρκαγιά στο Κάστρο Ουίνδσορ και διαδραμάτισε βασικό ρόλο τις ημέρες που ακολούθησαν από τον θάνατο της πριγκίπισσας Diana.

Τώρα, ο πρώην γραμματέας της βασίλισσας, Dickie Arbiter σκοπεύει να σηκώσει το πέπλο μυστηρίου σ' αυτά τα επικά χρόνια στο βιβλίο του που αναμένεται να είναι ένα από τα πιο αποκαλυπτικά για τη βασιλεία.

Ο 73χρονος άνδρας είχε απορρίψει αρκετές δελεαστικές προσφορές για να παραδώσει τα απομνημονεύματά του στο παρελθόν.

"Δεν πρόκειται απλώς μία καταγραφή αναμνήσεων από μια ντουζίνα έντονων χρόνων αλλά η ιστορία μιας ζωής, της ζωής μου, η οποία ήταν κι εξαιρετική", τονίζει ο ίδιος για το βιβλίο που θα κυκλοφορήσει το 2014.

Ο πρώην γραμματέας Τύπου της βασίλισσας ενημέρωσε τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ για τα σχέδιά του. Ο άνδρας εργάστηκε για την ίδια τη βασίλισσα, τον πρίγκιπα Κάρολο και την Diana.

Ο Arbiter εκπαιδεύτηκε ως ηλεκτρολόγος. Εργάστηκε στο θέατρο, ενώ αργότερα έγινε ραδιοφωνικός παραγωγός στο LBC, το ραδιοφωνικό ειδησεογραφικό δίκτυο του Λονδίνου και μάλιστα ήταν αυτός που κάλυψε τις εκδηλώσεις για το Αργυρό Ιωβηλαίο της βασίλισσας. Το 1988 προσεκλήθη και έγινε μέλος του βασιλικού προσωπικού.

Τα απομνημονεύματά του που θα κυκλοφορήσουν υπό τον τίτλο "Was That Alright?" θα περιλαμβάνουν συναρπαστικές αποκαλύψεις για τον σκληρό χωρισμό του Κάρολου με την Diana, την ντροπή των Ανακτόρων από τις αποκαλύψεις σχετικά με τη Δούκισσα του Γιορκ και την ταραχή της βασίλισσας για την καταστροφή του αγαπημένου της Κάστρου των Ουίνδσορ από τη φωτιά.

Μετά τον θάνατο της Diana ήταν ο άνθρωπος που ανέλαβε να διαχειριστεί τον Τύπο παγκοσμίως και τη θύελλα που ακολούθησε, "που παρόμοιά της δεν είχε υπάρξει ποτέ".

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight