Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Συγκέντρωση της παράταξης "Πάτρα Ανθρώπινη Πόλη" στο δημοτικό συμβούλιο κατά των πλειστηριασμών

Συγκέντρωση της παράταξης "Πάτρα Αν...

Ανοικτό κάλεσμα προς τους πολίτες

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε η παράταξη Ρ.Α.Π.-Πάτρα Ανθρώπινη Πόλη καλεί τους συμπολίτες να συγκεντρωθούν έξώ από την αίθουσα όπου συνεδριάζει το δημοτικό συμβούλιο της πόλης προκειμένου να εκφράσουν την αντίθεσή τους κατά της άρσης απαγόρευσης των πλειστηριασμών. Αναλυτικά αναφέρει:

"Την  ΔΕΥΤΕΡΑ 23/12 ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ, μετά από αίτημα 25 Δημοτικών συμβούλων, συζητείται το θέμα των πλειστηριασμών..

Από την πρώτη στιγμή που ιδρύθηκε  η Ρ.Α.Π.-ΠΑΤΡΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΠΟΛΗ, τονίσαμε ότι τίποτα δεν δύναται να αλλάξει, χωρίς την ενεργό - κινηματικού τύπου, συμμετοχή ΣΟΥ.

Απαιτούμε από το Δ.Σ. να πάρει απόφαση και να δεσμευθεί, ότι με πράξεις και όχι μόνο στα λόγια, θα προστατέψει τους πολίτες του Δήμου μας από τους νέους μαυραγορίτες, μέσα και έξω από την χώρα μας, που καραδοκούν να καταστρέψουν την ζωή μας και την ζωή των παιδιών μας.

Σε καλούμε την Δευτέρα 23/12 στις 6μμ. στο λιμάνι, έξω από την αίθουσα συνεδρίασης του Δημοτικού συμβουλίου, για να διατρανώσουμε με υπερηφάνεια, ότι στην ΠΑΤΡΑ, στον ΔΗΜΟ ΠΑΤΡΕΩΝ ΚΑΙ στους όμορους Δήμους, δεν θα διεξαχθεί κανένας πλειστηριασμός κατοικιών.

Σε καλούμε την Δευτέρα 23/12 στις 6μμ. στο λιμάνι, έξω από την αίθουσα συνεδρίασης του Δημοτικού συμβουλίου, για να πείσουμε τα πειθήνια όργανα της «τρόικας», ότι η μόνη επένδυση της ελληνικής κοινωνίας στο «κεραμίδι», την περίοδο που της υφάρπαξαν όλα τα άλλα (φιλότιμο, υπερηφάνεια, ελπίδα, όραμα…κλπ, ών ούκ έστιν αριθμός), δεν θα πλειστηριασθεί."

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις