Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Μεγάλη επιχείρηση της Ασφάλειας Αττικής στην Πάτρα-Ψάχνουν μέλη κυκλώματος που εξαπατούσε με πλαστά ασφαλιστήρια αυτοκινήτων

Μεγάλη επιχείρηση της Ασφάλειας Αττικής ...

Είχαν συστήσει "μαϊμού" ασφαλιστική εταιρεία

Σε εξέλιξη βρίσκεται μεγάλη αστυνομική επιχείρηση της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής και στην Πάτρα αλλά και σε άλλες περιοχές της Ελλάδας, με στόχο τον εντοπισμό και τη σύλληψη μελών εγκληματικής ομάδας, που σύμφωνα με την αστυνομία διέπραττε απάτες με ασφαλιστήρια συμβόλαια αυτοκινήτων.

Έως και αυτή την ώρα έχουν συλληφθεί 20 άτομα ενώ οι συλλήψεις αναμένεται να ξεπεράσουν τις 30

Σύμφωνα με την σχετική ανακοίνωση, τα μέλη της, είχαν συστήσει "μαϊμού" ασφαλιστική εταιρεία, η οποία υποτίθεται πως ήταν υποκατάστημα της ασφαλιστικής εταιρείας, Balkan Insurance, με έδρα τη Βουλγαρία.

Σε συνεργασία με ασφαλιστικά γραφεία, πράκτορες και διαμεσολαβητές, αναλάμβαναν την έκδοση πλαστών ασφαλιστηρίων αστικής ευθύνης οχημάτων.

Οπως αποκαλύφθηκε τα "μαιμού" υποκαταστήματα της εταιρίας ήταν σεΠάτρα, Αθήνα, Θεσασαλονίκη, Χανιά, Ηράκλειο και Ζάκυνθο.

Σημειώνεται οτι η Βalkan Insurance είναι μεγάλη ασφαλιστική εταιρία η οποία ιδρύθηκε το 1998 στη Βουλγαρία και είναι μία απολύτως νόμιμη και αξιόπιστη εταιρία.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις