Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Χριστούγεννα στη Χαβάη για την οικογένεια Ομπάμα

Χριστούγεννα στη Χαβάη για την οικογένεια Ομπάμα

Οικογενειακές γιορτές

Ούτε μία, ούτε δύο, αλλά... 17 ημέρες θα διαρκέσουν οι χριστουγεννιάτικες διακοπές του Αμερικανού προέδρου, όπου για μία ακόμη χρονιά, θα περάσει τις γιορτές στη Χαβάη. Η «πρώτη οικογένεια» των ΗΠΑ ήδη φτιάχνει βαλίτσες για να αναχωρήσει την ερχόμενη Παρασκευή για τη γενέτειρα του Αμερικανού προέδρου.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Λευκού Οίκου, το πρόγραμμα του Μπαράκ Ομπάμα δεν θα περιλαμβάνει επίσημες δημόσιες εμφανίσεις εκτός από την ερχόμενη Κυριακή, όπου θα παρευρεθεί στην κηδεία του στελέχους των Δημοκρατικών, Ντάνιελ Ινόγιε.

Οι διακοπές του Αμερικανού προέδρου θα έχουν πάντως και... διαλείμματα καθώς θα πετάγεται στην Ουάσινγκτον όπου θα έχει συνομιλίες με τα μέλη των Δημοκρατικών και των Ρεπουμπλικάνων στη Βουλή των Αντιπροσώπων προκειμένου να επιτευχθεί η  φορολογική συμφωνία και να αποφευχθεί ο επονομαζόμενος «δημοσιονομικός γκρεμός».  

Όπως αναφέρει η αμερικανική εφημερίδα «Washington Post», o Μπαράκ Ομπάμα με την σύζυγό του, Μισέλ και τις δύο κόρες του, τη Μάλια και τη Σάσα, επισκέπτονται κάθε Χριστούγεννα την περιοχή Οαχού της Χαβάης με εκπληκτική θέα στον ωκεανό. 

Τα πρώτα τρία χρόνια της θητείας του στον Λευκό Οίκο, ο Αμερικανός πρόεδρος νοίκιαζε ένα οίκημα έναντι 24.500 δολαρίων την εβδομάδα, στην παραλία Kailua με την λευκή άμμο. Πέρυσι, που οι ΗΠΑ είχαν βρεθεί στο χείλος του δημοσιονομικού «γκρεμού», ο ένοικος του Λευκού Οίκου είχε νοικιάσει ένα πιο οικονομικό σπίτι, στην ίδια περιοχή, για να μην μπει στο... μάτι των συμπολιτών του.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight