Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πατρών- Αθηνών: Εγκατέλειψαν, μετά από τροχαίο, αυτοκίνητο με 136 κιλά χασίς

Πατρών- Αθηνών: Εγκατέλειψαν, μετά από τ...

Η Ασφάλεια αναζητά τα δύο άτομα που επέβαιναν στο όχημα

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι αστυνομικές έρευνες από το Τμήμα Ασφαλείας Κορίνθου, για τον εντοπισμό και τη σύλληψη δύο ατόμων, που μετέφεραν με όχημα πάνω από 136 κιλά ακατέργαστης κάναβης.
Όλα συνέβησαν το απόγευμα της Κυριακής όταν Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο, που οδηγούσε άγνωστος οδηγός και στο οποίο επέβαινε ακόμα ένα άτομο, ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα με υλικές ζημιές, στο 134ο χλμ. της Νέας Εθνικής Οδού Αθηνών-Πατρών.
Στο σημείο, όπως αναφέρει το defencenet.gr, μετέβησαν αστυνομικοί του Τμήματος Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Κορινθίας, ωστόσο οι δράστες είχαν εγκαταλείψει το όχημα κι είχαν διαφύγει προς άγνωστη κατεύθυνση.
Κατά την έρευνα, που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί στο όχημα, βρήκαν στο πορτμπαγκάζ του 129 ανισοβαρείς αυτοσχέδιες συσκευασίες, που περιείχαν συνολικά ακατέργαστη κάναβη, βάρους 136,223 κιλών, οι οποίες κατασχέθηκαν. Επιπλέον, κατασχέθηκε το παραπάνω όχημα.
Οι αστυνομικές έρευνες και το προανακριτικό έργο συνεχίζονται από το Τμήμα Ασφαλείας Κορίνθου, για την ανακάλυψη της ταυτότητας των δραστών, καθώς και για τη σύλληψή τους.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις