Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Παραίτηση Δημαρά ζήτησε στο Δημ. Συμβούλιο ο Ανδ. Τζουραμάνης – «Η Πάτρα δεν έχει άλλα περιθώρια ανοχής»

Παραίτηση Δημαρά ζήτησε στο Δημ. Συμβούλ...

Η δήλωση του επικεφαλής της κίνησης

Στη χθεσινοβραδινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της Πάτρας για το ζήτημα του Καρναβαλικού Οργανισμού, ο επικεφαλής της παράταξης «Πρωτοβουλία για την Πάτρα» κ. Ανδρέας Τζουραμάνης κάλεσε εκ νέου τον δήμαρχο κ. Γιάννη Δημαρά να υποβάλλει την παραίτησή του, καθώς όπως σημείωσε «πρέπει επιτέλους, έστω και αυτή τη στιγμή, να αναλάβει την πολιτική ευθύνη για ένα ακόμα σκάνδαλο, αυτό του Καρναβαλικού Οργανισμού. Η ανικανότητα διαχείρισης του Δημάρχου συναγωνίζεται πλέον με την εγκληματική ανεπάρκειά του στην επιλογή προσώπων και αυτός ο καταστροφικός συνδυασμός τον κάνει επικίνδυνο για την πόλη.»

Παράλληλα, σε δήλωσή του  ο κ. Τζουραμάνης τονίζει πως  «είναι αξιοσημείωτο και απορίας άξιο το γεγονός ότι οι παρατάξεις της μείζονος και της ελάσσονος αντιπολίτευσης δεν προέβησαν σε ανάλογο αίτημα. Το σκεπτικό τους, προφανέστατα κοντόφθαλμα μικροπολιτικό, καθώς προτιμούν για αντίπαλό τους στις προσεχείς εκλογές τον φθαρμένο κ. Δημαρά από κάποιο άλλο πρόσωπο της παράταξής του.

Η ‘’Πρωτοβουλία για την  Πάτρα’’ δεν πορεύεται με τέτοιες  προτεραιότητες. Βάζει πάνω απ’ όλους και απ’ όλα το συμφέρον της πόλης. Και είναι αναντίρρητο γεγονός ότι οι Πατρινοί έχουν ήδη επιδείξει ιώβειο υπομονή απέναντι στον κ. Δημαρά. Άλλα περιθώρια ανοχής δεν υπάρχουν –η παραίτηση αποτελεί μονόδρομο!»

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις