Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Επείγον σήμα στην Interpol για να βρεθούν οι βιολογικοί γονείς της 4χρονης έστειλαν οι Αρχές

Επείγον σήμα στην Interpol για να βρεθού...

Εξετάζεται και η εκδοχή της ύπαρξης κυκλώματος που φέρνει στην Ελλάδα έγκυες γυναίκες από τη Βουλγαρία

Επείγον σήμα στην Interpol έστειλαν οι Αρχές στην προσπάθεια εντοπισμού των βιολογικών γονέων του ξανθού κοριτσιού που βρέθηκε στον καταυλισμό Ρομά στα Φάρσαλα ενώ παράλληλα, εξετάζουν το ενδεχόμενο εμπλοκής στην υπόθεση κυκλώματος που εμπορεύεται νεογέννητα παιδιά. Οι αστυνομικές έρευνες για την εύρεση των βιολογικών γονιών συνεχίζονται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρισας με τη συμμετοχή και συναρμόδιων υπηρεσιών στο πλαίσιο της εθνικής και διεθνούς αστυνομικής συνεργασίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, έχει σταλεί επείγον σήμα στην Interpol στο πλαίσιο συνεργασίας με τις βαλκανικές χώρες, προκειμένου η έρευνα να επεκταθεί. Επίσης και τα στοιχεία του παιδιού έχουν σταλεί προκειμένου να βρεθούν οι γονείς μέσω δημοτολογίων.
Εξετάζεται και η εκδοχή της ύπαρξης κυκλώματος που φέρνει στην Ελλάδα έγκυες γυναίκες από τη Βουλγαρία για να γεννήσουν εδώ και στη συνέχεια να πάρουν τα παιδιά τους με σκοπό να τα πουλήσουν. Στο πλαίσιο αυτό θα γίνουν έρευνες σε μητρώα νοσοκομείων της Αττικής και της επαρχίας.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, την 4χρονη την φωνάζουν Μαρία και αναμένεται να την εξετάσει ανθρωπολόγος, ώστε από την κατανομή των οστών να βρεθεί ο τόπος καταγωγής της.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις