Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια για σήμερα 15 Οκτωβρίου

Τα ζώδια για σήμερα 15 Οκτωβρίου

Αναλυτικές προβλέψεις

Παρθένος

Στο ζώδιό σας εισέρχεται σήμερα ο πύρινος Άρης, ο οποίος σάς βάζει σε μια περίοδο δυναμική, έντονη, με δράση, ξεκινήματα, αποφάσεις  και πρωτοβουλίες, έως τις 7 Δεκεμβρίου. Έτσι θα μπορέσετε να ξεκινήσετε την υλοποίηση στόχων, ωστόσο προσέξτε τον εγωισμό σας, τα νεύρα, την κριτική αλλά και την υγεία σας από φλεγμονές, κρυώματα, ατυχήματα.

Ζυγός

Η διέλευση του Άρη απ' τον τελευταίο σας οίκο (μέχρι να μπει στο ζώδιό σας στις 7 Δεκεμβρίου) θα είναι μια περίοδος όπου θα κλείσετε κύκλους και υποθέσεις, σε σχέσεις και συνεργασίες κυρίως. Δεν θα γίνει εύκολα ωστόσο κάτι τέτοιο και μπορεί λόγω του άγχους και της έντασης να υπάρχει και μια δυσκολία στον ύπνο.

Σκορπιός

Σήμερα αλλάζει ζώδιο ο Άρης, ο οποίος μέχρι τις 7/12 θα ενεργοποιήσει τον οίκο της φιλίας και της δικτύωσης. Έτσι θα είναι μια περίοδος με νέες φιλίες και έναρξη δραστηριοποίησης σε ομάδες ή συλλόγους αλλά και στο ίντερνετ. Απλά θα πρέπει να προσέχετε τις εντάσεις στις παρέες σας. Επίσης θα είναι εποχή που θα προωθήσετε τα σχέδιά σας.

Τοξότης

Το πέρασμα του Άρη απ' την Παρθένο έως τις 7/12, σάς βάζει σε μια περίοδο δυναμική για τα επαγγελματικά, με ξεκινήματα, δράσεις, πρωτοβουλίες. Ωστόσο σ' αυτό το διάστημα θα πρέπει να προσέξετε και τις εντάσεις, τις διαφωνίες με άτομα εξουσίας, ενώ θα είναι και κουραστική περίοδος. Προσέξτε τη διατροφή σας για να μην έχετε ενοχλήσεις υγείας.

Αιγόκερως

Θα ευνοήσει το ζώδιό σας η διέλευση του Άρη απ' το φιλικό σας  γήινο ζώδιο της Παρθένου έως τις 7/12, η οποία θα τονώσει τις δυνάμεις και την αποφασιστικότητά σας. Θα είναι μια περίοδος με ανοίγματα, ταξίδια και με πιθανό ξεκίνημα σπουδών αλλά και νομικών διεκδικήσεων. Προσοχή ωστόσο σε εντάσεις με συγγενείς εξ αγχιστείας.

Υδροχόος

Σε πιο ήσυχη περίοδο μπαίνετε τώρα που αλλάζει ζώδιό ο Άρης και υποχωρούν οι εντάσεις και οι ανταγωνισμοί. Μέχρι τις 7 Δεκεμβρίου θα τονίσει θέματα οικονομικά, κι έτσι θα ασχοληθείτε δυναμικά με την τακτοποίηση δανείων, εφοριακών, ασφαλιστικών, κληρονομικών, επενδυτικών ή άλλων θεμάτων. Θα είναι και ιδιαίτερα ερωτική εποχή.

Ιχθύες

Από σήμερα με την αλλαγή ζωδίου του  Άρη, εισέρχεστε σε μια περίοδο έντονη, όπου χρειάζεται προσοχή στους ανταγωνισμούς και τις διαφωνίες με φίλους, με το σύντροφο, με συνεργάτες και γενικά με τους άλλους. Θα είναι όμως μέχρι τις 7/12 και περίοδος νέων σχέσεων ή δυναμικών αποφάσεων στις σχέσεις, αλλά και περίοδος νέων συνεργασιών.

Κριός

Αλλάζει σήμερα ζώδιο ο Άρης, ο οποίος θα ενεργοποιήσει τον εργασιακό σας οίκο μέχρι τις 7/12, μια περίοδος μ' επαγγελματικά ξεκινήματα και δράση, ενώ η καθημερινότητά σας θα είναι γεμάτη με δουλειές διάφορες. Θα είναι όμως και πιο ευαίσθητη η υγεία σας, γι' αυτό προσέξτε τις φλεγμονές, τα ατυχήματα, τα εντερικά προβλήματα και την κακή, τοξική διατροφή.

Ταύρος

Θετική για το ζώδιό σας θα είναι η διέλευση του Άρη απ' την Παρθένο από σήμερα έως τις 7/12, και θα είναι μια περίοδος ιδιαίτερα ερωτική και δημιουργική. Θα δώσει λοιπόν την ευκαιρία για νέους έρωτες, για δημιουργικά project, ενώ οι αντοχές, η αυτοπεποίθηση, η λάμψη και η ζωτικότητά σας ανεβαίνουν. Πιθανή και μια εγκυμοσύνη.

Δίδυμοι

Η αλλαγή ζωδίου του Άρη θα σας βάλει σε μια κάπως κουραστική περίοδο, από σήμερα μέχρι τις 7/12. Κυρίως θέματα σπιτιού, ακινήτων και οικογένειας θα σας “τρέχουν”, ενώ στο διάστημα αυτό είναι πιθανή μια μετακόμιση, ανακαίνιση ή επισκευές σε ακίνητα. Θα πρέπει να προσέξετε τις εντάσεις με τους δικούς σας, τον εγωισμό αλλά και την υγεία σας.

Καρκίνος

Σε μια επικοινωνιακή περίοδο θα σας βάλει η αλλαγή ζωδίου του Άρη έως τις 7/12, μια εποχή με αρκετές επαφές, γνωριμίες, συμφωνίες αλλά και πολλές μετακινήσεις ή ταξιδάκια, χωρίς να λείπουν όμως οι ταλαιπωρίες στα παραπάνω. Ξεκίνημα μαθημάτων και σεμιναρίων. Θα πρέπει να προσέχετε να μην είστε εριστικοί στο λόγο. Τσακωμοί με συγγενείς.

Λέων

Φεύγει σήμερα ο δυναμικός Άρης απ' το ζώδιό σας, αφού πρώτα σάς ενεργοποίησε και πήρατε τολμηρές αποφάσεις ή πρωτοβουλίες απ' τις 28/8. Τώρα θα τονίσει τα οικονομικά, κι έτσι μέχρι τις 7/12 θα είναι περίοδος όπου θα διεκδικήσετε χρήματα ή θα ανοίξετε νέες πηγές εσόδων. Ωστόσο προσέξτε τους ανταγωνισμούς και το άγχος για τα οικονομικά.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being