Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Η εξομολόγηση του Στέργιου: “Πήρα ναρκωτικά μόλις γεννήθηκε το παιδί μου” – ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Η εξομολόγηση του Στέργιου: “Πήρα ναρκωτ...

Μίλησε στην εκπομπή της Τατιάνας

Το δικό τους μήνυμα για τη δύσκολη μάχη ενάντια στα ναρκωτικά έδωσαν ο Στέργιος και η σύζυγός και μητέρα του παιδιού του στην Τατιάνα και το Μίλα. Το ζευγάρι που απέκτησε ένα μωράκι μίλησε για τις δύσκολες ώρες που πέρασε, όταν ο Στέργιος έπεσε ξανά στα ναρκωτικά μετά από 9 χρόνια.

Ο πατέρας του παιδιού είχε δώσει σκληρή μάχη με τα ναρκωτικά και είχε μείνει καθαρός για 9 χρόνια. Δυστυχώς, όμως, την ημέρα που γεννήθηκε το παιδί του εκείνος έκανε και πάλι χρήση ναρκωτικών.

“Έδωσα μάχη με τα ναρκωτικά. Ήμουν καθαρός για 9 χρόνια. Την ημέρα που γεννήθηκε το παιδί μου έκανα χρήση”, δήλωσε χαρακτηριστικά, υπογραμμίζοντας ότι η στάση της γυναίκας του ήταν αυτή που τον βοήθησε τελικά και τον έκανε να βγει νικητής από αυτήν τη μάχη.

Το ζευγάρι είχε συναντηθεί σε ένα πρόγραμμα απεξάρτησης, όταν ο Στέργιος ήταν μέρος της ομάδας, ενώ ο γυναίκα του είχε πάει εκεί τον αδελφό της που αντιμετώπιζε πρόβλημα με τα ναρκωτικά. Οι δυο τους ερωτεύτηκαν και έκαναν οικογένεια και τελικά η βοήθεια της αγαπημένης του τον έκανε να βγει δυνατός και να σταματήσει τη χρήση ναρκωτικών.

Δείτε το βίντεο:

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις