Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Η συγκλονιστική ιστορία Πατρινού στο "Πάμε Πακέτο" - Από τα βίαια παιδικά χρόνια στην Πάτρα μέχρι τη Τζακάρτα

Η συγκλονιστική ιστορία  Πατρινού στο &q...

Πρεμιέρα χθες της εκπομπής για τη νέα σαιζόν

Η συγκλονιστική ιστορία ενός Πατρινού που βρέθηκε από την Πάτρα στη μακρινή Τζακάρτα φιλοξενήθηκε χθες στην πρεμιέρα της εκπομπής "Πάμε Πακέτο" με τη Βίκυ Χατζηβασιλείου.

Η ιστορία του Γιάννη Λίτσα δεν είναι απλή και κυρίως καθόλου ευχάριστη. Πρόκειται για μια απίστευτη ιστορία ζωής.

Αρχικά συστήνεται ως Ηλίας. Έρχεται από τη Τζακάρτα της Ινδονησίας στην οποία καταξιώθηκε επαγγελματικά και δημιούργησε δική του οικογένεια. Το παρελθόν όμως τον έφερε στην Πάτρα.

Ο άνδρας άλλαξε το όνομά του κι έγινε Ηλίας γιατί ήθελε να αλλάξει ζωή.

Μεγάλωσε στην Πάτρα. Όπως είπε γνώρισε τη βία από την εκδιδόμενη μητέρα του, από την οποία φεύγει μακριά στην ηλικία των δέκα ετών. Περιπλανήθηκε στους δρόμους της Πάτρας, φιλοξενήθηκε σε ορφανοτροφείο της πόλης, μέχρι που έφυγε για την Αθήνα. Έμπλεξε με την παρανομία, φυλακίστηκε, μετανάστευσε σε άλλες χώρες, έως ότου βρέθηκε στην Ινδονησία.

Δεν μίλησε ποτέ σε κανέναν για το παρελθόν του. Όσο προχωρούσε στη ζωή του, τόσο τον βασάνιζαν οι τύψεις ότι εγκατέλειψε τη μητέρα και τα αδέρφια του κάτω από άθλιες συνθήκες και τόσα χρόνια δεν ενδιαφέρθηκε για εκείνους. Ο Ηλίας επιστρέφει στην Ελλάδα θέλοντας να γίνει ξανά ο Γιάννης και να ενωθεί με την οικογένειά του.

Απευθύνθηκε στην εκπομπή. Ωστόσο δεν κατάφερε να συναντήσει τη γυναίκα που τον έφερε στη ζωή. Όπως προέκυψε από την έρευνα της εκπομπής, η μητέρα του πέθανε ολομόναχη στην Πάτρα, τα Χριστούγεννα του 2002. Τα έξοδα της κηδείας ανέλαβε ο Δήμος Πατρέων και ενταφιάστηκε στο Νεκροταφείο του Αγίου Μηνά.

Όμως ο Γιάννης κατάφερε να συναντήσει δύο από τις αδελφές του.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις