Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Δικαιοσύνη ζητά η χαροκαμένη γυναίκα - Οδυνηρές μνήμες από το τραγικό τροχαίο

Δικαιοσύνη ζητά η χαροκαμένη γυναίκα - Ο...

Πέντε χρόνια μετά το ξεκλήρισμα της οικογένειάς της η Χρυσάνθη Φανουράκη, ζητά δικαίωση της μνήμης του συζύγου και του γιου της

'Ενας 70χρονος δικάζεται αυτή την ώρα από το Α' Τριμελές Πλημμελειοδικείο Ηρακλείου, κατηγορούμενος, σύμφωνα με το κλητήριο θέσπισμα, ότι μπήκε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και προκάλεσε φρικτό τροχαίο στο οποίο ξεκληρίστηκε μια ολόκληρη οικογένεια.

Πρόκειται για την τραγωδία στην άσφαλτο, πριν από 5 χρόνια, στο δρόμο Ηρακλείου-Μοιρών, στο κόμβο των Αθανάτων, όπου ξεκληρίστηκε μία ολόκληρη οικογένεια: ο 39χρονος πατέρας Νεκτάριος Σεληνιωτάκης και ο 5χρονος γιος του Κώστας. Τραυματισμένες είχαν ανασυρθεί, η σύζυγος και μητέρα των δύο θυμάτων Χρυσάνθη Φανουράκη και δίχρονη -τότε-κόρη του ζευγαριού.

Πριν από λίγο κατάθεσε η 38χρονη Χρυσάνθη Φανουράκη, η οποία έχασε σύζυγο και γιο στο μοιραίο τροχαίο. Εμφανώς συγκινημένη και σε κακή ψυχολογική κατάσταση, είπε ότι το μόνο που θυμάται είναι δύο φώτα να έρχονται κατά πάνω τους και μετά λιποθύμησε.

Ο κατηγορούμενος δεν εμφανίστηκε ούτε σήμερα στο δικαστήριο και παρίσταται δια του συνηγόρου του, με εξουσιοδότηση. Απούσες είναι και η σύζυγος και η κόρη του, που είναι μάρτυρες.

Ο 39χρονος από την Αγία Βαρβάρα βρήκε ακαριαίο θάνατο. Ο 5χρονος Κώστας που καθόταν σε παιδικό κάθισμα πίσω από τον πατέρα του, είχε τραυματιστεί σοβαρά και εξέπνευσε λίγες ημέρες αργότερα στο νοσοκομείο.

Τραυματισμένη ανασύρθηκε και η μητέρα του Χρυσάνθη Φανουράκη, η οποία καθόταν δίπλα στο αγοράκι της, έχοντας στην αγκαλιά της τη 2χρονη -τότε- κόρη της Ελένη.

Οι επιβαίνοντες του άλλου οχήματος, αν και τραυματίστηκαν σοβαρά, φαίνεται πως σώθηκαν καθώς φορούσαν ζώνες ασφαλείας

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις