Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πακιστάν: Νεκροί και τραυματίες σε υπαίθριο νοσοκομείο

Πακιστάν: Νεκροί και τραυματίες σε υπαίθ...

Η ισχυρή έκρηξη σημειώθηκε δίπλα στο κτήριο νοσοκομείου της πόλης Πεσαβάρ

Τουλάχιστον έξι άνθρωποι, συμπεριλαμβανομένων τεσσάρων αστυνομικών, σκοτώθηκαν ύστερα από την πυροδότηση βόμβας που στόχο είχε υπαίθρια Μονάδα Υγείας στο Πακιστάν, μετέδωσε το βρετανικό τηλεοπτικό δίκτυο BBC.

Η ισχυρή έκρηξη σημειώθηκε δίπλα στο κτήριο νοσοκομείου της πόλης Πεσαβάρ στο βορειοδυτικό τμήμα της ασιατικής χώρας. Αυτόπτες μάρτυρες έκαναν λόγο για «παγιδευμένο» αυτοκίνητο μέσα στο οποίο υπήρχαν μέλη ανθρωπιστικής οργάνωσης και αστυνομικοί. Νωρίτερα, στρατιώτες επιτέθηκαν και σκότωσαν εργαζομένους στον χώρο της Υγείας, οι οποίοι ήταν υπεύθυνοι για τον εμβολιασμό παιδιών κατά της πολιομυελίτιδας. Εικόνες από τα διεθνή ειδησεογραφικά πρακτορεία δείχνουν ασθενοφόρα να μεταφέρουν τραυματίες.

Το Πακιστάν είναι μια από τις τρεις χώρες, όπου η συγκεκριμένη ασθένεια παραμένει επιδημία. Σε αρκετές περιοχές οι εμβολιασμοί απαγορεύονται, με αποτέλεσμα εκατοντάδες χιλιάδες παιδιά να κινδυνεύουν από τη συγκεκριμένη ασθένεια. Μια ψεύτικη ιατρική καμπάνια για την καταπολέμηση της ηπατίτιδας το 2011 οδήγησε στον εντοπισμό και την εκτέλεση του Osama bin Laden από μέλη των Ειδικών Δυνάμεων του Πολεμικού Ναυτικού στο Αμποταμπάντ.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις