Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Ο Σταρόβας μαζί με Αρναούτογλου και Μπεκατώρου στη νέα "θεότρελη" εκπομπή του ΑΝΤ1

Ο Σταρόβας μαζί με Αρναούτογλου και Μπεκ...

Προχωράει ο σχεδιασμός

Στο σχεδιασμό της εκπομπής τους προχωρούν ο Γρηγόρης Αρναούτογλου και η Μαρία Μπεκατώρου με τα στελέχη του ΑΝΤ1. Το project της εκπομπής είναι… ελεύθερο, καθώς δεν πρόκειται να ακολουθήσουν κάποια υπάρχουσα εκπομπή του εξωτερικού και έτσι στις συσκέψεις… πέφτει πολύ γέλιο, καθώς σχεδιάζουν ό,τι τρελό τους έρχεται να κάνουν.

Στο πλαίσιο της… τρέλας λοιπόν έπεσε στο τραπέζι και το όνομα του Δημήτρη Σταρόβα, που αμέσως έσπευσαν να τον εντάξουν στο δυναμικό της καινούργιας τους εκπομπής. Άλλωστε ο θεσσαλονικιός καλλιτέχνης είναι γνωστός για το… χαλαρό και ιδιότυπο χιούμορ του και δικαιολογημένα Γρηγόρης και Μαρία θέλουν να τον έχουν μαζί τους.

Ο Δημήτρης λοιπόν θα είναι στην καινούργια εκπομπή του ΑΝΤ1 με έναν ρόλο… έκπληξη, καθώς τον σχεδιάζουν τώρα στις συσκέψεις που κάνουν. Τα στελέχη του σταθμού εκτιμούν ότι έχοντας το… νεύρο του Άρνι, την… αφέλεια της Μαρίας και τη… χαλαρότητα του Δημήτρη, μπορεί να «μαγειρέψουν» μία πολύ ενδιαφέρουσα εκπομπή που θα καταφέρνει δύο φορές τη βδομάδα να κερδίσει τους τηλεθεατές. Το αν το πετύχουν θα το διαπιστώσουμε μέσα στον Οκτώβριο που αναμένεται να κάνει πρεμιέρα…!

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight