Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια για σήμερα 2 Οκτωβρίου

Τα ζώδια για σήμερα 2 Οκτωβρίου

Αναλυτικές προβλέψεις

Παρθένος

Οικονομικά κι ερωτικά θέματα εμποδίζονται την τελευταία εβδομάδα με το δυσμενές τετράγωνο Ήλιου-Πλούτωνα, ενώ δεν έχετε και πολλά περιθώρια δράσης προς το παρόν. Από αύριο όμως θα αρχίσει να εξασθενεί η επιρροή του. Προσέξτε τους ανταγωνισμούς γύρω από οικονομικά θέματα αλλά και την καχυποψία ή την χειραγώγηση καταστάσεων στα ερωτικά.

Ζυγός

Ο Ήλιος διατρέχει το ζώδιό σας και κορυφώνει σήμερα ένα δυσμενές τετράγωνο με τον “βαρύ” Πλούτωνα, το οποίο εδώ και μια εβδομάδα περίπου είναι λογικό να έχει σκοτεινιάσει λίγο τη διάθεση. Ο πλανήτης του Κάτω Κόσμου, ο Πλούτωνας, σάς ρίχνει προσωρινά σε πιο βαθιά νερά, ίσως σε πρόσκαιρη απελπισία, ενώ γίνεται και ψυχική κάθαρση.

Σκορπιός

Δεν αποκλείεται να κλείνει ένα κεφάλαιο στη ζωή σας αυτές  τις μέρες, κυρίως -αλλά όχι αποκλειστικά- στα επαγγελματικά, όχι με εύκολο τρόπο ωστόσο. Κι αυτό λόγω του τετραγώνου Ήλιου-Πλούτωνα, το οποίο κορυφώνεται σήμερα και βγάζει και κάποια μυστικά στην επιφάνεια. Ψυχολογική κρίση, για μια-δυο μέρες ακόμα και ίντριγκες με συγγενείς πιθανές.

Τοξότης

Είναι λογικό να πιέζονται τα οικονομικά σας ακόμα πιο πολύ αυτές τις μέρες, καθώς σήμερα κορυφώνεται το δυσμενές τετράγωνο Ήλιου-Πλούτωνα, μια όψη που προκαλεί πρόσκαιρα αδιέξοδα. Από έλλειψη πόρων φαίνεται να μην προχωρούν κάποια σχέδιά σας. Ίσως αποκαλύπτονται και μυστικά σε φιλικές σχέσεις, ενώ γίνεται κι ένα ξεκαθάρισμα.

Αιγόκερως

Άμεσα επηρεάζει το ζώδιό σας η δυσμενής όψη Ήλιου-Πλούτωνα, η οποία αυτές τις μέρες φέρνει ορισμένα, κατά κάποιο τρόπο μοιραία, γεγονότα ή εμπόδια για τα οποία  δεν μπορείτε να κάνετε και πολλά  προς το παρόν. Κυρίως τα επαγγελματικά και προσωπικούς στόχους επηρεάζει, αλλά θα πρέπει να μάθετε να αποδέχεστε κάποια πράγματα. Προσοχή σε εμμονές και κοντρόλ.

Υδροχόος

Ίσως θέλετε να κάνετε ορισμένα ανοίγματα αυτές τις μέρες και να εμποδίζονται απ' το δυσμενές τετράγωνο Ήλιου-Πλούτωνα που κορυφώνεται σήμερα. Δυσκολίες μπορεί να φέρνει σε θέματα σπουδών και νομικών. Δεν αποκλείεται να κλείνουν κεφάλαια σε σχέσεις, συνεργασίες ή σε άλλα θέματα, όχι με τον πιο εύκολο τρόπο – μην τρέφετε πικρία.

Ιχθύες

Ένα ξεκαθάρισμα στις φιλίες προκαλεί τις τελευταίες μέρες το δύσκολο τετράγωνο Ήλιου-Πλούτωνα, το οποίο κορυφώνεται σήμερα. Οι υποψίες σας για ορισμένα άτομα μπορεί να βγαίνουν αληθινές, ωστόσο μην δημιουργείτε και παραπάνω θεωρίες συνωμοσίας. Η όψη αυτή επίσης προκαλεί σημαντικά εμπόδια σε οικονομικά θέματα και σε σχέδιά σας.

Κριός

Εμπόδια στις σχέσεις, στις συνεργασίες και στα επαγγελματικά προκαλεί την τελευταία περίπου εβδομάδα το τετράγωνο Ήλιου-Πλούτωνα, το οποίο  κορυφώνεται σήμερα. Ίσως νιώθετε  και θυμό που δεν μπορείτε να έχετε  τον έλεγχο των καταστάσεων ή να κάνετε αυτό που θέλετε, όμως όλα έχουν την ώρα και την εποχή τους. Προσοχή σε εμμονές κι εγωισμούς.

Ταύρος

Η δυσαρμονική όψη Ήλιου-Πλούτωνα επηρεάζει τα εργασιακά αλλά και θέματα σπουδών ή νομικών, γι' αυτό την τελευταία εβδομάδα ίσως νιώθετε τα χέρια σας δεμένα σ' αυτούς τους τομείς. Κορυφώνεται σήμερα η επιρροή του, λόγω της οποίας μπορεί να γίνεται και μια κάθαρση στην υγεία σας – βοηθήστε το σώμα σας με μια αποτοξίνωση.

Δίδυμοι

Ίντριγκες στο περιβάλλον σας προκαλεί την τελευταία εβδομάδα περίπου το τετράγωνο Ήλιου-Πλούτωνα που κορυφώνεται σήμερα. Μπορεί ορισμένες καταστάσεις να εμποδίζουν την εξέλιξη στα αισθηματικά αλλά και σε δημιουργικά project. Ή μπορεί η δημιουργικότητά σας να εμποδίζεται από έλλειψη πόρων και δυσκολίες σε οικονομικά θέματα.

Καρκίνος

Μην πέφτετε στην παγίδα να νιώθετε θύματα των καταστάσεων, ειδικά τώρα που το τετράγωνο Ήλιου-Πλούτωνα εντείνει την τάση σας αυτή. Είναι εδώ και μια εβδομάδα που λειτουργεί η όψη αυτή, η οποία σάς έχει κάπου ακινητοποιήσει, κυρίως σε θέματα σχέσεων, συνεργασιών αλλά και σπιτιού ή ακινήτων. Γίνεται και συναισθηματική κάθαρση ή αποκάλυψη μυστικών.

Λέων

Ορισμένες επαφές, συναντήσεις ή συζητήσεις και συμφωνίες μπορεί να εμποδίζονται αυτές τις μέρες, λόγω του δύσκολου τετραγώνου Ήλιου-Πλούτωνα που κορυφώνεται σήμερα. Μπορεί κιόλας να τελειώνει και κάποιο κεφάλαιο στα εργασιακά, ή απλά το κλίμα στο χώρο δουλειάς αλλά και στην καθημερινότητα να είναι λίγο βαρύ. Ίντριγκες και καχυποψία.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being