Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Βασίλης Χατζηλάμπρου: Σκάνδαλο το λουκέτο στην αμυντική βιομηχανία

Βασίλης Χατζηλάμπρου: Σκάνδαλο το λουκέτ...

"Να σταματήσει κάθε συζήτηση"

Κάλεσμα στην κυβέρνηση να σταματήσει κάθε περαιτέρω συζήτηση με την τρόικα για τα ΕΑΣ και την ΕΛΒΟ απευθύνει ο ΣΥΡΙΖΑ, προσάπτοντάς της πως «αδύναμη και χωρίς ολοκληρωμένη πρόταση» κατέστησε την εγχώρια αμυντική βιομηχανία «αντικείμενο μιας ασπόνδυλης "διαπραγμάτευσης" χωρίς αρχή, μέση και τέλος».

Σε δήλωσή τους οι βουλευτές της Επιτροπής Άμυνας της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ Θοδωρής Δρίτσας και Βασίλης Χατζηλάμπρου σημειώνουν ότι μεγάλος απών από τις συζητήσεις με τους τροϊκανούς είναι «οι πραγματικές ανάγκες των Ενόπλων Δυνάμεων σε πυρομαχικά, οπλικά συστήματα και οχήματα, που αρκούν για να διασφαλίσουν την βιωσιμότητα των ΕΑΣ και της ΕΛΒΟ».

«Οι συζητήσεις που γίνονται πίσω από τις κλειστές πόρτες της οδού Νίκης αποτελούν ένα ακόμα σκάνδαλο σε βάρος της άμυνας και του δημοσίου συμφέροντος», αναφέρουν χαρακτηριστικά.

Σύμφωνα με τους κ. Δρίτσα και Χατζηλάμπρου, «το περίφημο σχέδιο για τη "Νέα Ελλάδα" του Αντώνη Σαμαρά αποδείχθηκε γρήγορα όνειρο θερινής νυκτός και μικρής διάρκειας».

Οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ διαμηνύουν τέλος πως «ΕΑΣ και ΕΛΒΟ είναι περιουσία του ελληνικού λαού. Δεν παζαρεύονται, δεν εκποιούνται, δεν κλείνουν».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις