Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Να κριθεί ένοχος ο Θανάσης Βάκρινος για την ανθρωποκτονία του Παναγούλια ζήτησε η Εισαγγελέας

Πάτρα: Να κριθεί ένοχος ο Θανάσης Βάκριν...

Η δίκη συνεχίστηκε και χθες

Να κριθεί ένοχος για τη συμμετοχή του στη ανθρωποκτονία του Θεόδωρου Παναγούλια ζήτησε στην πρότασή της η εισαγγελέας για τον Θανάση Βάκρινο, κατά την συνέχιση της εκδίκασης της υπόθεσης χθες, στο Μικτό Ορκωτό Εφετείο Πατρών. Η εισαγγελική λειτουργός στην πρότασή της πρότεινε την ενοχή του Θ. Βάκρινου στηριζόμενη σε στοιχεία και μαρτυρίες.

Η κ. Αργύρη επικαλέστηκε την έκθεση της ιατροδικαστού Αγγελικής Τζιόλα, σύμφωνα με την οποία ο Θεόδωρος Παναγούλιας είχε χτυπηθεί σε άλλο σημείο από τις ράγες του τρένου όπου βρέθηκε. Επίσης, αναφέρθηκε στην προανακριτική κατάθεση ενός μπάρμαν, στην οποία έκανε λόγο για διάφορα περιστατικά της μοιραίας βραδιάς, αλλά και στην κατάθεση ιδιώτη που δήλωσε ότι είχε δει τρία άτομα να βγάζουν έξω από το κατάστημα του Γιάννη Βάκρινου τον Θ. Παναγούλια αργά το βράδυ.

Η εισαγγελέας επίσης στήριξε την πρότασή της στην κατάθεση ενός αστυνομικού από την Πάτρα, μάρτυρα στην υπόθεση, που δήλωσε ότι είχε ακούσει μαζί με άλλους οκτώ συναδέλφους του έναν Αλβανό, που εργαζόταν στο κατάστημα, να τους περιγράφει τον τρόπο που ο ίδιος, ο Θανάσης Βάκρινος και ο Γιάννης Βάκρινος μετέφεραν μισοπεθαμένο τον Παναγούλια στις γραμμές του τρένου. Ωστόσο, η κατάθεσή του στην Ασφάλεια Αιγίου δεν έχει συμπεριληφθεί στη δικογραφία και ο ίδιος κατάφερε να φύγει στην Αλβανία.

Όπως δήλωσε η εισαγγελέας, στη συγκεκριμένη υπόθεση πολλοί μάρτυρες είχαν τρομοκρατηθεί και δεν είχαν καταθέσει την αλήθεια, φοβούμενοι  τυχόν εκδίκηση από τον Γ. Βάκρινο, ο οποίος πλέον δεν βρίσκεται στη ζωή.

Η δίκη θα συνεχιστεί στις 23 Σεπτεμβρίου με τις αγορεύσεις συνηγόρων

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις