Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Ο Καλαβρυτινός Tonis Sfinos στις 17/9 στην Τεχνόπολη στο Γκάζι - Μαζί του και η Μπέσσυ Αργυράκη

Ο Καλαβρυτινός Tonis Sfinos στις 17/9 στ...

Σε ένα μοναδικό Moon party

Χαμός προμηνύεται να γίνει την προσεχή Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2013 στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων, στο Γκάζι όπου ο ένας και μοναδικός Ελληνοκαναδός σώουμαν Tonis Sfinos από τα Φίλια των Καλαβρύτων, θα πραγματοποιήσει ένα μοναδικό Moon party, με πολλούς καλεσμένους καλλιτέχνες και 9 ευρώ το εισιτήριο.

Οι special guests που θα έχει μαζί του ο «τιτάνας της σαγήνης» και «κουκούτσι του πόθου», ο αυτοαπακαλούμενος ιντερνάσιοναλ πλειμπόις, είναι με σειρά εμφανίσεως οι The Charms, ο Λάκης Τζορντανέλλι και η εκπληκτική Μπέσσυ Αργυράκη που τον περασμένο χειμώνα επανεμφανίστηκε δριμύτερη με ένα ξεχωριστό πρόγραμαμ στο μπαρ Shamone της Αθήνας.

Ο εκρηκτικός τυχοδιώκτης, ο πικάντικος ο άντρας, ο πολλά βαρύς και «όχης», μίστερ Tonis Sfinos ολοκληρώνοντας την τιτανομέγιστη περιοδεία του σε 202 χώρες και 550 πολιτείες, δήμους και εξοχάς, έρχεται να ψεκάσει έρωτα στην Αθήνα μετά από απουσία 4 μηνών, όπως αναφέρεται στο χιουμοριστικό δελτίο Τύπου.

Σε μια μαγική νύχτα, στου Σεπτέμβρη τις 17, ο άρχοντας επιστρέφει για μια εμφάνιση «δερματόδετη και συλλεκτική»! Το πρώτο Toni’s Moon Party που θα αρχίσει μετά τις 19.00, στο Γκάζι, θα εκτοξεύσει, όπως αναφέρει ο Tonis Sfinos,  πάθος και θα μυήσει λαούς στην πηχτή διασκέδαση υπό το ατίθασο σεληνόφως! Κορνίζα πάντα στο μάγκα η πεταλουδιάρα Λόλα και η τζούσυ γκλαμ Βερόνικα, καθώς κι ενα μπουκέτο ανθισμένα αγόρια, μια μπάντα χωρίς σύνορα και διόδια, οι Playmates ....για ρυθμούς 60s, 70s, 80s στροβιλιστικούς και αισθησιακά ατίθασους!!

Σε φουλ έξτρα σπέσιαλ εμφάνιση, οι γοητευτικοί CHARMS, η εκρηκτική Μπέσσυ Αργυράκη και ο μοναδικός Λάκης Τζορντανέλλι θα κλέψουν καρδιές, θα ταξιδέψουν μυαλά και θα αναμίξουν εποχές και ήχους !! Ο Tonis θα είναι εκεί για να τους υποδεχτεί με χαρά, τιμή και αληθινή μαγκιά σαν γνήσιος τζέντλεμαν!

Ο τυφώνας της λεβάντας αναμένεται να διασκεδάσει το κοινό με ένα πρόγραμαμ γεμάτο από κομμάτια των ‘60ς, ‘70ς και ‘80’ς.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight