Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Αφιέρωμα της USA Today στις προφητείες για την επίθεση στην Συρία και τον αντίχριστο!

Αφιέρωμα της USA Today στις προφητείες γ...

Οι προφητείες έχουν παίξει σημαντικό ρόλο στον σχηματισμό της αμερικανικής κοινής γνώμης

Όταν η USA Today κάνει ολόκληρο αφιέρωμα στις προφητείες-προρήσεις εν όψει της επικείμενης επίθεσης των ΗΠΑ στην Συρία, μήπως πρέπει να δούμε πιο σοβαρά το θέμα;

Και συνδέουν την καταστροφή της Δαμασκού με την έλευση του ... Αντίχριστου.

Ας δούμε τα βασικά σημεία του άρθρου:

"Οι προειδοποιήσεις των ΗΠΑ για ενδεχόμενο χτύπημα στη Συρία, έχει κάνει ορισμένους ανθρώπους να μην προβληματίζονται μόνο για το μέλλον και για το τι πρόκειται να συμβεί τις επόμενες ημέρες, αλλά και πίσω, στις αρχαίες και αποκαλυπτικές προφητείες της Παλαιάς Διαθήκης.

Τις τελευταίες εβδομάδες έχουν κάνει την εμφάνισή τους στο διαδίκτυο ορισμένες προφητείες και ορισμένοι χριστιανοί τις συνδέουν με τα γεγονότα στη Λιβύη στην Αίγυπτο και την Συρία. '

'Ιδού, η Δαμασκός πρόκειται να καταστραφεί και να μετατραπεί σε ένα πεσμένο ερείπιο'', γράφει ο Ησαίας.

Ορισμένοι Χριστιανοί πιστεύουν, ότι ένα τρομακτικό γεγονός θα αφήσει την πόλη μη κατοικήσιμη και θα οδηγήσει τον κόσμο στην θλίψη και στην έλευση του Αντιχρίστου.

Η Δαμασκός είναι η πρωτεύουσα της Συρίας και μία από τις αρχαιότερες πόλεις του κόσμου.

Ο Ησαΐας σε ένα αλλο απόσπασμα ασχολείται με τον εμφύλιο στην Αίγυπτο και την άνοδο του ''άγριου Βασιλιά''.

Όλες αυτές οι προφητείες έχουν ενταθεί το τελευταίο διάστημα, λόγω της επικείμενης επίθεσης στη Συρία , ως απάντηση στην χρήση χημικών από τον Άσαντ όπως ισχυρίζεται η Ουάσινγκτον.

"Οι προφητείες δεν είναι κάτι το καινούργιο για την ομάδα μας, εξαίτιας του ότι κάνουμε μαθήματα για τη Βίβλο κάθε μέρα,την έχουμε δει αυτή την προφητεία, αλλά ένα από τα πράγματα που πρασπαθώ να μην κάνω, έιναι μεγάλες υποθέσεις", λέει ο πάστορας Gary Cristofaro.

Οι προφητείες έχουν παίξει σημαντικό ρόλο στον σχηματισμό της αμερικανικής κοινής γνώμης, ακόμα και στην πολιτική. Ένας καθηγητής από το Σαν Φρανσίσκο, πιστεύει, ότι η προφητεία για την Συρία, είναι το τελευταίο παράδειγμα για το ότι κάποιοι χριστιανοί στέφονται στις αρχαίες βιβλικές γραφές για νά έχει ένα νόημα ο σύγχρονος τρόπος ζωής τους".

Πάντως γίνεται και αναφορά γι αυτόν που θα αντιμετωπίσει τον "Αντίχριστο", για τον "Ιππότη".

Σε ότι αφορά τις πιο σύγχρονες προρήσεις σαφώς ξεχωρίζει του γέροντος Παΐσιου. «Από την Συρία θα ξεκινήσει ο παγκόσμιος πόλεμος». Για να δούμε τι θα ξημερώσει στον πλανήτη...

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις