Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Στο πόδι σήμερα η πόλη - Διαδηλώσεις λόγω ΔΕΘ στο κέντρο-Δυο τα συλλαλητήρια- Με πούλμαν για τη Θεσσαλονίκη

Πάτρα: Στο πόδι σήμερα η  πόλη - Διαδηλώ...

Έμποροι και επαγγελματοβιοτέχνες της Πάτρας αναχωρούν σήμερα το πρωί

Δυναμικές κινητοποιήσεις προγραμματίζονται για το Σαββατοκύριακο και στην Πάτρα λόγω ΔΕΘ.

Έμποροι και επαγγελματοβιοτέχνες της Πάτρας αναχωρούν σήμερα  το πρωί με πούλμαν για τη Θεσσαλονίκη, προκειμένου να λάβουν μέρος στις κινητοποιήσεις που θα πραγματοποιηθούν στα εγκαίνια της διεθνούς έκθεσης.

Η Ομοσπονδία Επαγγελματικών Βιοτεχνικών και Εμπορικών Σωματείων Αχαΐας και ο Εμπορικός Σύλλογος Πάτρας, με ανακοινώσεις τους, καλούν σε συμμετοχή στην  συγκέντρωση διαμαρτυρίας στη Θεσσαλονίκη το Σάββατο 7-9-2013 και ώρα 6 το απόγευμα, όπου θα πραγματοποιηθεί ομιλία στη πλατεία Αριστοτέλους και στη συνέχεια πορεία διαμαρτυρίας στο χώρο εγκαινίων της ΔΕΘ.

Την ίδια ώρα, τα πρωτοβάθμια σωματεία έχουν καλέσει τα μέλη τους να έχουν κλειστές τις επιχειρήσεις τους σε όλη την Ελλάδα.

Να σημειωθεί ότι η μετάβαση στη Θεσσαλονίκη θα γίνει με μισθωμένα από τη ΓΣΕΒΕΕ πούλμαν. Όποιος επιθυμεί να συμμετέχει θα πρέπει να βρίσκεται το Σάββατο 7/9 στο σημείο συγκέντρωσης (Παμπελοποννησιακό Στάδιο) στις 9 το πρωί αφού η αναχώρηση για Θεσσαλονίκη θα γίνει στις 10 το πρωί.

Τα πρωτοβάθμια σωματεία θα πραγματοποιήσουν  στις 10.30 το πρωί συλλαλητήριο στην Πλ. Εθνικής Αντίστασης.

Στο συλλαλητήριο της Πάτρας συμμετέχουν η Α΄ΕΛΜΕ Αχαΐας, το Σωματείο ΔΕΥΑΠ, το Σωματείο Υπαλλήλων Δήμου Πάτρας, το Σωματείο Καθαριότητας Δήμου Πάτρας, το Σωματείο εργαζομένων ΕΑΣ(ΕΒΟ-ΠΥΡΚΑΛ), η Ένωση Ιατρών Νοσοκομείων Αχαΐας (ΕΙΝΑ), το Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων, το Σωματείο Μαγείρων Πάτρας, το Σωματείο Ξενοδοχοϋπαλλήλων, ο Σύλλογος Υπαλλήλων της Π.Ε. Αχαΐας / Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και το Σωματείο Εργαζομένων Πόρτο Ρίο.

Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Πάτρας καλεί τους εργαζόμενους, τους νέους, τους ανέργους, τους συνταξιούχους, ολόκληρη την πατραϊκή κοινωνία να συμμετέχουν στο Συλλαλητήριο που διοργανώνει το Τριτοβάθμιο Συνδικαλιστικό Όργανο ενόψει της ΔΕΘ στη Θεσσαλονίκη,  ώρα 18:00 μ.μ. στο άγαλμα Βενιζέλου.

Σε σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε αναφέρει τα εξής: "Απαιτείται όλοι μαζί ενωμένοι και αποφασισμένοι να διεκδικήσουμε καλύτερες και αξιοπρεπείς συνθήκες διαβίωσης και να ανατρέψουμε τις μνημονιακές πολιτικές και την τραγική κατάσταση που αυτές έχουν επιφέρει σε όλους μας.

Η ανασφάλιστη και μαύρη εργασία και η ανεργία παίρνουν εφιαλτικές διαστάσεις. Η λιτότητα, η φτώχεια και η εξαθλίωση αποτελούν καθημερινά βιώματα για την εργατική τάξη.

Σε αυτή τη δύσκολη περίοδο απαιτείται η μέγιστη δυνατή ενότητα, συσπείρωση και συμμετοχή όλων μας στα διάφορα κατά τόπους Συλλαλητήρια, με αποκορύφωση το Συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης, για την απόκρουση της βάρβαρης επίθεσης από τους κυβερνώντες.

Όλοι μαζί μπορούμε."

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις