Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Αίγιο:"Ξαφνικός θάνατος" για την ΕΒΟ - Με ένα "ψυχρό" e-mail η Τρόικα πετάει στο δρόμο τους εργαζομένους και μάλιστα χωρίς αποζημειώσεις!

Αίγιο:"Ξαφνικός θάνατος" για τ...

Με “ξαφνικό θάνατο” απειλούνται πλέον οι επιχειρήσεις του Δημοσίου

Απέρριψε η τρόικα το σχέδιο της κυβέρνησης για εκκαθάριση εν λειτουργία της ΕΛΒΟ και ουσιαστικά με ένα ψυχρό e-mail η τρόικα βάζει τέλος στα σενάρια που ήθελαν μερική διάσωση της βιομηχανίας αλλά και κάποιων από τις θέσεις εργασίας.

Η απάντηση των τροϊκανών έχει προκαλέσει την αντίδραση της κυβέρνησης καθώς ουσιαστικά οι τροϊκανοί ζητούν να μπει λουκέτο στη βιομηχανία οχημάτων και να απολυθούν στο σύνολό τους οι εργαζόμενοι και μάλιστα χωρίς αποζημίωση.

Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες, σε συναγερμό βρίσκεται το Μέγαρο Μαξίμου, το Υπουργείο Άμυνας και οι σύμβουλοι της κυβέρνησης για την εξυγίανση των εταιριών ΕΛΒΟ, ΕΑΣ.και ΛΑΡΚΟ μετά το χθεσινοβραδινό τελεσίγραφο της τρόικα με μέιλ να κλείσουν οι τρεις αυτές επιχειρήσεις ακόμα και χωρίς αποζημίωση των εργαζομένων!

Ουσιαστικά οι τροϊκανοί απαιτούν να ακολουθηθεί η μέθοδος που ακολουθήθηκε στην ΕΡΤ και πλέον ανοίγουν το δρόμο για “ξαφνικό θάνατο” και άλλων επιχειρήσεων του Δημοσίου.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις