Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Το κλειστό γυμναστήριο της Κ. Αχαϊας εγκαινίασε χθες ο Γιάννης Ανδριανός

Το  κλειστό γυμναστήριο της Κ. Αχαϊας εγ...

Επίσκεψη του υφυπουργού και σε εγκαταστάσεις αθλητικών κέντρων της Πάτρας

Το νέο κλειστό γυμναστήριο  της Κ. Αχαΐας εγκαινίασε χθες, στις 20:30, ο Υφυπουργός Αθλητισμού Γιάννης Ανδριανός, συνοδευόμενος από το Γενικό Γραμματέα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου, Δυτικής Ελλάδας και Ιονίου Μανώλη Αγγελάκα και παρουσία των βουλευτών Αχαϊας, Θανάση Νταβλούρου και Μαρίας Κανελλοπούλου, του Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας Απόστολου Κατσιφάρα, του Δημάρχου Δύμης Ανδρέα Παναγιωτόπουλου και αθλητικών παραγόντων.

 

Νωρίτερα, στο πλαίσιο της επίσκεψής του στην Αχαΐα, ο Υφυπουργός, ξεναγήθηκε στις εγκαταστάσεις του Γυμναστηρίου Τόφαλος, του Κολυμβητηρίου Πεπανός, του Παμπελοποννησιακού Εθνικού Αθλητικού Κέντρου (ΠΕΑΚ), του γηπέδου των Προσφυγικών και του πρώην κολυμβητηρίου της Αγυιάς, στην Πάτρα και είχε εκτενή συνεργασία με τις διοικήσεις τους, για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

 

Σε δηλώσεις του, μετά τις επισκέψεις στα αθλητικά κέντρα της περιοχής, ο κ. Ανδριανός ανέφερε ότι στόχος της κυβέρνησης είναι η λειτουργία των αθλητικών εγκαταστάσεων, χωρίς να πηγαίνει χαμένο ούτε ένα ευρώ.

«Η βούληση της Πολιτείας και του Πρωθυπουργού -δήλωσε χαρακτηριστικά- είναι να στηρίξουμε την αθλούμενη νεολαία, κρατώντας τα γήπεδα ανοικτά και σε εύρυθμη λειτουργία, παρά τη δύσκολη οικονομική συγκυρία».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις