Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Συνεχίζεται το θρίλερ με το θάνατο του Μ. Ασλάνη - Ο άνδρας μυστήριο που μπήκε στο διαμέρισμα πριν την αστυνομία

Συνεχίζεται το θρίλερ με το θάνατο του Μ...

Λέγεται ότι από το σπίτι του σχεδιαστή λείπει η ταυτότητα του και έχουν χαθεί έγγραφα και προσωπικά αντικείμενα

Νέα στοιχεία έρχονται να εντείνουν την αγωνία για το θρίλερ που διαδραματίζεται γύρω από την τραγική υπόθεση του θανάτου του διάσημου Έλληνα σχεδιαστή μόδας Μιχάλη Ασλάνη.

Μια ημέρα πριν την κηδεία του σχεδιαστή (θα γίνει το Σάββατο 31/8/2013 στον τόπο καταγωγής του, την Χαλκίδα, στις 11 το πρωί) μια νέα διάσταση της υπόθεσης έρχεται να προκαλέσει ερωτήματα.

Ο γνωστός σχεδιαστής μόδας βρέθηκε νεκρός στο διαμέρισμά του στο Κολωνάκι, στην οδό Σκουφά, το μεσημέρι της περασμένης Τετάρτης 28/8. Η προσωρινή αιτία θανάτου του, όπως αναφέρει το σάιτ tlife.gr, είναι το πνευμονικό οίδημα, το οποίο μπορεί να προκλήθηκε είτε από παθολογικά αίτια είτε από κατανάλωση χαπιών.

Aντί στεφάνων, επιθυμία της οικογένειας του Μιχάλη Ασλάνη, είναι στην κηδεία του Μιχάλη Ασλάνη, να δοθεί χρηματικό ποσό στο φιλανθρωπικό ίδρυμα Τάσος Γεωργιάδης Σαλονικιού 8 – Χαλκίδα.

Ενώ το τοπίο για το τι προκάλεσε το θάνατο του Μιχάλη Ασλάνη δεν έχει ξεκαθαρίσει, ένας άνδρας μυστήριο έρχεται να δώσει χαρακτηριστικά θρίλερ στην όλη υπόθεση.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso, πρόσωπα που γνώριζαν καλά τον Μιχάλη Ασλάνη και βρέθηκαν έξω από το ατελιέ και το σπίτι του μόλις έμαθαν το τραγικό νέο, μίλησαν για έναν άνδρα, που συνεργαζόταν με το σχεδιαστή και κινούνταν στο σημείο, πριν γίνει γνωστή στο πανελλήνιο η θλιβερή είδηση.

Παράλληλα, σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, βρέθηκε και μέσα στο διαμέρισμα πριν από την αστυνομία. Σύμφωνα με την εφημερίδα, ο άνδρας – μυστήριο έφτασε στο διαμέρισμα της Σκουφά 21 πριν από την Αστυνομία και μπήκε στο σπίτι πριν αυτό αποκλειστεί και σφραγιστεί.

Την ίδια ώρα από το σπίτι ελέχθη πως έλειπε η ταυτότητα του Μιχάλη Ασλάνη και γι’ αυτό άργησε η ταυτοποίηση του θύματος. Επίσης, έχουν χαθεί έγγραφα και προσωπικά αντικείμενα.

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight