Εντολή εργασιών σε σχολεία από Αιγείρα μέχρι Καμάρες...κατόπιν αυτοψιών!

Πολιτική

Μπαίνουν συνεργεία σε Γυμνάσια και Λύκεια εκτός Αιγίου μετά την επίσκεψη του προέδρου της Σχολικής Επιτροπής Δ.Ε.

30/08/2013 06:40

Μοιραστείτε το άρθρο:


Εντολή εργασιών σε σχολεία από Αιγείρα μέχρι Καμάρες...κατόπιν αυτοψιών! Μπαίνουν συνεργεία σε Γυμνάσια και Λύκεια εκτός Αιγίου μετά την επίσκεψη του προέδρου της Σχολικής Επιτροπής Δ.Ε.
 

Στην άμεση εκτέλεση αναγκαίων εργασιών, που αφορούν στην ανακαίνιση κτιριακών εγκαταστάσεων και εξωτερικών χώρων Γυμνασίων και Λυκείων της Αιγιάλειας - εκτός της πόλεως του Αιγίου- καθώς και τεχνολογικού εξοπλισμού, προχωρά η "Σχολική Επιτροπή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης" του Δήμου Αιγιάλειας, μετά από τις διαδοχικές  επισκέψεις που πραγματοποίησε το πρωί της Πέμπτης,ο Πρόεδρός της Δημήτρης Τριανταφυλλόπουλος, προκειμένου να είναι όλα έτοιμα με την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς.

Με έμφαση στην καλαισθησία των χώρων μάθησης και την τεχνολογική υποστήριξη των μονάδων, η "Σχολική Επιτροπή" προχωρά σε ανακαίνιση αιθουσών, χώρου άθλησης αλλά και της περίφραξης στο Γυμνάσιο και Λύκειο της Αιγείρας,ενώ θα εξεταστούν και στεγανοποιήσεις του κτιρίου των Καθηγητών και η προμήθεια Η/Υ, κάτι στο οποίο συμφώνησε ο Πρόεδρος της "Σ.Ε" σε συνάντησή του με τους Διευθυντές των Σχολείων, αντίστοιχα, Ανδρέα Διαμαντόπουλο και Γιάννη Σταθακόπουλο.

Στο Γυμνάσιο Ακράτας, οι παρεμβάσεις θα είναι προσεκτικές λόγω της παλαιότητας του νεοκλασικού κτιρίου στο οποίο στεγάζεται.Ιδιαίτερη βαρύτητα - όπως συζητήθηκε με την Διευθύντρια του σχολείου Ανδριανή Στεφανοπούλου, θα δοθεί στην πρόσοψη, στις εγκαταστάσεις θέρμανσης, στο χώρο άθλησης και σε αίθουσες υπάρχουσες αλλά και νεοδιαμορούμενες.

Στο Λύκειο Ακράτας, ο Πρόεδρος της "Σ.Ε", ενημερώθηκε λεπτομερώς από τον Διευθυντή του Ηλία Κανελλόπουλο και ήδη δόθηκε εντολή για πλήρη ανακαίνιση κτιριακών τμημάτων, ολοκλήρου του αύλιου χώρου συμπεριλαμβανομένου του πρασίνου, την περίφραξη αυτού για λόγους ασφάλειας των μαθητών.Βαρύτητα θα δοθεί εκ βάθρων στην υγιεινή και ορθή λειτουργία των τουαλετών με παράλληλη ανακαίνιση.Τέλος θα προχωρήσει και η προμήθεια μερικού τεχνολογικού εξοπλισμού.

Στο Διακοπτό, οι παρεμβάσεις θα είναι κυρίως καλαισθητικές στα γειτονικά κτίρια του σχολείου,ενώ ο Διευθυντής του Γυμνασίου Γιώργος Αγγελόπουλος ζήτησε την υποστήριξη με Η/Υ για το μάθημα της Τεχνολογία αλλά και την εξυπηρέτηση των εκπαιδευτικών. Ιδιαίτερη έμφαση θα δοθεί και στον προαύλιο χώρο.

Στο Λύκειο Διακοπτού,το οποίο επίσης επισκέφθηκε ο Πρόεδρος της "Σχολικής Επιτροπής Δ.Ε" θα υπάρξουν μικρές επιδιορθώσεις σε κτίρια εξωτερικά και στο προαύλιο με την κατασκευή και ειδικού χώρου για τα διαλείμματα των μαθητών αλλά και καθηγητών.

Τέλος στο Λύκειο Καμαρών, η Διευθύντρια του σχολείου Σταυρούλα Αλεξανδροπούλου  παρουσίασε στον κ. Πρόεδρο της "Σ.Ε" Δ.Τριανταφυλλόπουλο το πλάνο της για τη νέα χρονιά (παρουσία και της Προέδρου της Τ.Κ Καμαρών Σ.Χαραλαμποπούλου)και με την συνδρομή της "Σχολικής Επιτροπής" θα εκτελεστούν εργασίες ανακαίνισης κτιρίων και εξωτερικών εγκαταστάσεων, καθώς και μέσα σε αίθουσες, παράλληλα με θέματα στεγανότητας, υδραυλικών επιδιορθώσεων.Επιπλέον θα εξεταστεί η προμήθεια ειδικού εξοπλισμού για προβολές, Η/Υ κ.ά.

Αρκετές θα είναι και οι παρεμβάσεις σε κτιριακές ανάγκες-κυρίως τοιχοποιίας - και στο Γυμνάσιο Καμαρών.
Όλες οι αποφάσεις και τα έργα της "Σχολικής Επιτροπής" θα ανακοινωθούν λεπτομερώς σε λίγες ημέρες, πρώτα στις Σχολικές Κοινότητες και κατόπιν θα δοθούν στη δημοσιότητα.

 

Το thebest.gr δεν υιοθετεί κατ' ανάγκην, τα σχόλια των αναγνωστών και σε περιπτώσεις υβριστικών, χυδαίων και ανακριβών πληροφοριών θα τα διαγράφει.

Δημοσιεύτηκε: 30/08/2013 06:40

Τυπώθηκε: 20/04/2019 19:44

Από: www.thebest.gr/news/index/viewStory/217785

thebest.gr © 2019


κλείσιμο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Πέθανε ο άνδρας που σωριάστηκε το πρωί στο κέντρο της Πάτρας - Θλίψη για τον Διευθυντή ΔΕΔΔΗΕ Σοφοκλή Λέκκα Πέθανε ο άνδρας που σωριάστηκε το πρωί στο κέντρο της Πάτρας - Θλίψη για τον Διευθυντή ΔΕΔΔΗΕ Σοφοκλή Λέκκα
Ποιο κατάστημα ανοίγει εκεί που λειτουργούσε μέχρι πρόσφατα το Folli Follie - ΦΩΤΟ Ποιο κατάστημα ανοίγει εκεί που λειτουργούσε μέχρι πρόσφατα το Folli Follie - ΦΩΤΟ
Άνδρας σωριάστηκε στο έδαφος στο κέντρο της Πάτρας από καρδιακό επεισόδιο - ΦΩΤΟ - ΒΙΝΤΕΟ Άνδρας σωριάστηκε στο έδαφος στο κέντρο της Πάτρας από καρδιακό επεισόδιο - ΦΩΤΟ - ΒΙΝΤΕΟ
Η αφοπλιστική Σαρλίζ Θέρον εξηγεί γιατί ο γιος της ντύνεται κοριτσίστικα! Η αφοπλιστική Σαρλίζ Θέρον εξηγεί γιατί ο γιος της ντύνεται κοριτσίστικα!
Έχουμε την καλύτερη συνταγή για Πασχαλινά κουλούρια. Δοκιμάστε την! Έχουμε την καλύτερη συνταγή για Πασχαλινά κουλούρια. Δοκιμάστε την!
Αυτή είναι η «μαύρη τρύπα» στο ταμείο του κυλικείου στο νοσοκομείο Ρίου – Τι βρήκαν οι ορκωτοί λογιστές Αυτή είναι η «μαύρη τρύπα» στο ταμείο του κυλικείου στο νοσοκομείο Ρίου – Τι βρήκαν οι ορκωτοί λογιστές
Τέσσερις πόλεις στον κόσμο "μοιράζονται" τα ίδια σιντριβάνια - Στην Πάτρα όμως τοποθετήθηκαν πρώτα απ' όλες- ΦΩΤΟ Τέσσερις πόλεις στον κόσμο "μοιράζονται" τα ίδια σιντριβάνια - Στην Πάτρα όμως τοποθετήθηκαν πρώτα απ' όλες- ΦΩΤΟ
Ο παράδεισος δεν είναι μακριά από την Πάτρα - Βρίσκεται πίσω από το  μοναστήρι του Ομπλού! ΦΩΤΟ Ο παράδεισος δεν είναι μακριά από την Πάτρα - Βρίσκεται πίσω από το μοναστήρι του Ομπλού! ΦΩΤΟ
8,5 μηνών το έμβρυο που βρέθηκε νεκρό σε κάδο στο Αίγιο - Μάλλον γεννήθηκε νεκρό σύμφωνα με τις ιατροδικαστικές εκτιμήσεις 8,5 μηνών το έμβρυο που βρέθηκε νεκρό σε κάδο στο Αίγιο - Μάλλον γεννήθηκε νεκρό σύμφωνα με τις ιατροδικαστικές εκτιμήσεις
Θλίψη για το χαμό της 47χρονης Τζίνας Αχτύπη Θλίψη για το χαμό της 47χρονης Τζίνας Αχτύπη