Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: "Όλη η πόλη χθες", ελέω Πανσελήνου, στο Μουσείο – Οι επισκέπτες ξεπέρασαν τις 3.500! ΦΩΤΟ και ΒΙΝΤΕΟ

Πάτρα: "Όλη η πόλη χθες", ελέω...
Χριστακόπουλος Θάνος

Ξεπέρασε κάθε προσδοκία η ανταπόκριση των Πατρινών

Τόσο γεμάτες αίθουσες στο Νέο Αρχαιολογικό Μουσείο της Πάτρας είχε να δει κανείς από τα εγκαίνια, καθώς, κακά τα ψέματα, καθημερινά η επισκεψιμότητα στο Μουσείο της πόλης είναι εξαιρετικά περιορισμένη. Όμως χθες ήταν όλα διαφορετικά.

Ήταν άλλωστε η βραδιά της Αυγουστιάτικης Πανσελήνου. Το Μουσείο ήταν ανοικτό στο κοινό μέχρι τις 00:30 και οι Πατρινοί δεν έχασαν την ευκαιρία να το επισκεφθούν.

Σύμφωνα με πληροφορίες του thebest.gr ο κόσμος που πήγε χθες στο Μουσείο άγγιξε τις 3.500, αριθμός ρεκόρ που ξεπέρασε κατά πολύ τις προσδοκίες των διοργανωτών της βραδιάς.

Το thebest.gr, ήταν εκεί, όπως ήταν άλλωστε συμπολίτες κάθε ηλικίας και κοινωνικής τάξης: Ηλικιωμένοι, νεαρά ζευγάρια, οικογένειες με τα παιδιά τους, άνθρωποι της τέχνης κ.α.

Οι καρέκλες που είχαν προβλέψει οι υπεύθυνοι του Μουσείου για τη συναυλία που πραγματοποιήθηκε στον προαύλιο χώρο αποδείχθηκαν λίγες, ενώ μικρά αποδείχθηκαν και τα παρκινγκ, αφού τα Ι.Χ. ήταν τόσα πολλά που αρκετοί οδηγοί αναγκάστηκαν να παρκάρουν επί της Ν.Ε.Ο..

Ο στόχος επιτεύχθηκε: Οι Πατρινοί μπήκαν στο Μουσείο τους, περιηγήθηκαν και θαύμασαν τα υπέροχα εκθέματα. Τώρα οι υπεύθυνοι του χώρου ελπίζουν πως η χθεσινή βραδιά θ’ αποτελέσει την απαρχή μιας νέας, πιο στενής σχέσης, των πολιτών με την ιστορία της πόλης μας και φυσικά το Νέο Αρχαιολογικό Μουσείο της Πάτρας… ας το ελπίσουμε!

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις