Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Οι "κακές" συνήθειες του Γρηγόρη Αρναούτογλου στη Νάξο

Οι "κακές" συνήθειες του Γρηγό...

Μαζί με την Κατερίνα αγάπησε και το νησί

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου και η γλυκειά Κατερίνα Κόκλα, αναχώρησαν πριν λίγες ημέρες από τη Νάξο. Δεν αποκλείεται όμως να επιστρέψουν και πάλι, όπως είπε στο Naxos News ο Γρηγόρης.

Τους συναντήσαμε λίγες ημέρες πριν την αναχώρησή τους από τη Νάξο, στην παραλία της Χώρας να κάνουν το βραδινό τους περίπατο με ένα φιλικό ζευγάρι. Είχαμε να συναντήσουμε το Γρηγόρη από τα γυρίσματα που είχε κάνει με τη Νατάσα Θεοδωρίδου για τον "Όμορφο κόσμο 2".

Από τότε μέχρι σήμερα πολλά έχουν αλλάξει για τον ίδιο, αλλά και στη σχέση που έχει αποκτήσει με τη Νάξο. Η αμέσως επόμενη περίοδος σηματοδοτεί και άλλες αλλαγές στη ζωή του...

Η σημαντικότερη, είναι η έλευση του μωρού τους το Νοέμβριο, που περιμένουν και οι δύο με λαχτάρα.

Ιδιαίτερη όμως είναι για το Γρηγόρη η περίοδος που ακολουθεί γιατί μετά από πολλά χρόνια θα βρει το δημοφιλή παρουσιαστή να κάνει νέα αρχή στο κανάλι του ΑΝΤ1.

Στο ερώτημά μας για την εκπομπή που πρόκειται να παρουσιάσει, είπε ότι δεν έχει ακόμη προσδιοριστεί.

Στη Νάξο, ήταν ευδιάθετος, αστειευόταν και όταν συναντήθηκε με τον ιδιοκτήτη παραλιακού καταστήματος, δήλωσε ότι τα πρωινά και τα σάντουιτς που έτρωγε εκεί ήταν η αιτία να πάρει 10 κιλά.

Σε αντίθεση με την Κατερίνα, που παρ’ ότι διανύει τον 6ο μήνα της εγκυμοσύνης της, παραμένει κομψή.

Πάντως, οι γεύσεις του συγκεκριμένου καταστήματος φαίνεται ότι έχουν πραγματικά κερδίσει το Γρηγόρη, αφού σύμφωνα με πληροφορίες που έχουμε ήδη έχει εκδηλώσει την επιθυμία του να αναλάβει το συγκεκριμένο κατάστημα το catering για τα βαφτίσια του μωρού τους, που σημαίνει ότι ο Γρηγόρης και η Κατερίνα προγραμματίζουν να βαφτίσουν το μωράκι τους στη Νάξο.

Όπως αποκάλυψε ο Γρηγόρης, το "σπορ" στο οποίο επιδίδεται καθημερινά στη Νάξο που του έχει στοιχίσει αρκετά, είναι να προσπαθεί να "ψαρέψει" στα μηχανήματα διάφορα κουκλάκια και μπάλες, που στη συνέχεια χαρίζει.

Αυτό που διαπιστώνει πλέον εύκολα κανείς, είναι ότι ο Γρηγόρης Αρναούτογλου αγάπησε μαζί με την Κατερίνα και τη Νάξο.

Άλλωστε, επανειλημμένως έχει αναφερθεί και έχει γράψει για τη σχέση που πλέον έχει αποκτήσει με το νησί και τους ανθρώπους του.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight