Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ο "εφοριακός" εξαπάτησε την ηλικιωμένη-Ήθελε όμως και άλλα και την έκλεψε

Ο "εφοριακός" εξαπάτησε την ηλ...

την έπεισε ότι όφειλε 550 ευρώ

Λυτούς και δεμένους έχουν βάλει οι αστυνομικοί στη Λάρισα για να εντοπίσουν μια γυναίκα- «αράχνη» που εξαπάτησε μια ηλικιωμένη παριστάνοντας την εφοριακό. Δεν της έφταναν, όμως, τα χρήματα που της πήρε, αλλά έκλεψε και την τσάντα της με όλες τις οικονομίες της!


Η άγνωστη δράστιδα συστήθηκε στην ανυποψίαστη 90χρονη στην ευρύτερη περιοχή της Ραψάνης ως υπάλληλος της Εφορίας και την έπεισε ότι όφειλε 550 ευρώ. Όταν είδε τη γριούλα να βγάζει τα χρήματα από την τσάντα της και να της τα δίνει, διαπίστωσε ότι μέσα υπήρχαν άλλα 5.000 ευρώ και κατάφερε να της αποσπάσει την προσοχή έτσι ώστε να «βουτήξει» την τσάντα και να εξαφανιστεί! Η ηλικιωμένη ειδοποίησε το τοπικό αστυνομικό τμήμα, αλλά η άγνωστη είχε ήδη γίνει καπνός και αναζητείται βάσει της περιγραφής που έδωσε το θύμα.
*** Αντίθετα, στην Κατερίνη οι άνδρες της Ασφαλείας κατάφεραν να ανακαλύψουν την ταυτότητα του λογιστή «μαϊμού» που είχε αποσπάσει 6.000 ευρώ από μια 74χρονη γυναίκα στις 9 Ιανουαρίου, με το πρόσχημα ότι τα όφειλαν οι γιοι της στην Εφορία. Πρόκειται για έναν 40χρονο ο οποίος δεν συνελήφθη ελλείψει αυτοφώρου και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία που διαβιβάστηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κατερίνης.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις