Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Οικονομικός και διαχειριστικός έλεγχος σε Επιχείρηση του Δήμου Αιγίου

Οικονομικός και διαχειριστικός έλεγχος σ...

Μετά από επώνυμες καταγγελίες

Σάλος προκλήθηκε στο Αίγιο στο άκουσμα της είδησης, πως ο Γ.Γ. της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας διέταξε τον οικονομικό και διαχειριστικό έλεγχο, από ορκωτούς λογιστές, στην πρώην Δημοτική Επιχείρηση Πολιτιστικής Ανάπτυξης και νυν Δημοτική Κοινωφελή Επιχείρηση Πολιτιστικής Ανάπτυξης Αιγίου, κατόπιν επώνυμης καταγγελίας που κατατέθηκε στον Επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης κ. Λέανδρο Ρακιντζή. Ο Επιθεωρητής αξιοποίησε την καταγγελία και έδωσε αρμοδίως εντολή στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας για τα περαιτέρω.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η καταγγελία αφορά κυρίως σε έκδοση εικονικών οικονομικών στοιχείων και η διεξαγωγή του ελέγχου αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Χαρακτηριστικό είναι, πάντως, πως στη δημοτική αρχή Αιγίου συνεχίζουν το γνωστό μοτίβο “Δεν ξέρουμε, δεν ακούσαμε”, ενώ ...βουίζουν τα τοπικά ΜΜΕ.
Πάντως, όπως ανέφερε στον “Φιλόδημο” Αιγίου ο Γ.Γ. της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας κ. Τάσος Αποστολόπουλος, οι υποθέσεις του οικονομικού ελέγχου σε ΔΗΚΕΠΟΑ και Χιονοδρομικό Καλαβρύτων δεν είναι οι μόνες, καθώς έχουν οδηγηθεί αρκετές ακόμα από όλη τη Δυτική Ελλάδα στους αρμοδίους Εισαγγελείς.

Πέπη Σπηλιωτοπούλου

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις