Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Νέες απολύσεις 13 δημοσιογράφων στο Σκάι

Νέες απολύσεις 13 δημοσιογράφων στο Σκάι

Στάση εργασίας από την ΕΣΗΕΑ

Διευρύνεται η λίστα των απολύσεων στο Σκάι. Συνολικά από το ραδιόφωνο και την τηλεόραση απομακρύνθηκαν συνολικά 13 εργαζομένοι!

Πρόκειται για τους, εργαζόμενους στο ραδιόφωνο, Λεωνίδα Σακλαμπάνη (εκπρόσωπος εργαζομένων), Νότα Βαφέα, Αρετή Βασιλικού, Θανάση Καραγιάννη, Ζηνοβία Σαπουνά, Παύλο Χατζηιωαννίδη, Έλενα Βογιατζή, Νίκο Σταματέλο, Γιώργο Τσαντάκη,  Αριστοτέλη Παπαπάνο, οι οποίοι εργάζονταν στο ραδιόφωνο. Από την τηλεόραση του Σκάι απολύθηκαν οι, Ιουλία Βελισσαράτου, Δημήτρης Θωμάς και Γιώργος Σόμπολος.

Ανακοίνωση για τις απολύσεις δημοσιογράφων, από την τηλεόραση και του ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ εξέδωσε η ΕΣΗΕΑ. Στην ανακοίνωσή της η ΕΣΗΕΑ γνωστοποιεί την κήρυξη στάσης εργασίας από τις 17.00 σήμερα Τετάρτη μέχρι τις 13.00 αύριο Πέμπτη.

Αναλυτικά:

"Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ, ενόψει αδιευκρίνιστου αριθμού απολύσεων στον ραδιοφωνικό σταθμό «ΣΚΑΙ 100,3» και στον τηλεοπτικό σταθμό «ΣΚΑΙ TV », αποφάσισε την κήρυξη στάσης εργασίας από τις 17.00 σήμερα Τετάρτη, 31/7/13 έως τις 13.00, αύριο Πέμπτη, 1 Αυγούστου 2013, όλων των δημοσιογράφων που εργάζονται και στους δυο σταθμούς.

Αύριο Πέμπτη, 1 Αυγούστου 2013, στις 10 το πρωί, θα πραγματοποιηθεί συνέλευση των δημοσιογράφων των σταθμών στην ΕΣΗΕΑ (Ακαδημίας, 20 3ος όροφος)".

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις