Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΑΙΡΟΣ

/

Καταιγίδες και χαλάζι - Δείτε σε ποιες περιοχές

Καταιγίδες και χαλάζι - Δείτε σε ποιες περιοχές

Η πρόγνωση του καιρου για όλη τη χώρα

Στη δυτική και κεντρική Μακεδονία, τη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, τις Σποράδες και την Εύβοια και προς το απόγευμα την Πελοπόννησο προβλέπονται την Τετάρτη ισχυρές καταιγίδες που ενδέχεται να συνοδεύονται από χαλαζοπτώσεις. Βαθμιαία επικράτηση βορειοανατολικών ανέμων 7 με 8 μποφόρ στο Αιγαίο. Πτώση της θερμοκρασίας κυρίως στα ανατολικά και βόρεια.

Στην Αττική προβλέπονται νεφώσεις με όμβρους ή καταιγίδες πιθανόν τις πρωινές ώρες έντονες κυρίως στα βόρεια. Το απόγευμα βελτίωση. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 6 με 7 στα ανατολικά τοπικά 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 29 βαθμούς Κελσίου. Στα ανατολικά και βόρεια τμήματα θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται νεφώσεις με καταιγίδες κατά τόπους έντονες. Τα φαινόμενα βαθμιαία θα εξασθενήσουν και αργά το απόγευμα θα σταματήσουν. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22 ως 27 βαθμούς Κελσίου.

Στη δυτική και κεντρική Μακεδονία προβλέπονται νεφώσεις με σποραδικές καταιγίδες τοπικά ισχυρές, το απόγευμα όμως θα εξασθενήσουν και το βράδυ θα σταματήσουν. Στις υπόλοιπες περιοχές προβλέπονται λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες με πρόσκαιρους όμβρους κυρίως στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί 3 με 5, στα ανατολικά 6 με 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 27 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο προβλέπονται λίγες νεφώσεις, που βαθμιαία στα ηπειρωτικά θα αυξηθούν και θα εκδηλωθούν πρόσκαιροι όμβροι ή καταιγίδες κυρίως τις μεσημβρινές απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ πρόσκαιρα τις πρωινές ώρες στα ανατολικά ανατολικοί με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 32 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλία ,την ανατολική και κεντρική Στερεά, την Εύβοια, τις Σποράδες και το μεσημέρι και το απόγευμα στην Πελοπόννησο προβλέπονται νεφώσεις με καταιγίδες τοπικά ισχυρές. Βαθμιαία εξασθένηση το βράδυ. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 5 με 7 και στα ανατολικά 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 30 βαθμούς Κελσίου.

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 6 με 7 και στις Κυκλάδες 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 26 βαθμούς Κελσίου. Στη νότια Κρήτη έως 30 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 5 με 6 και βαθμιαία 7 με 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 29 βαθμούς Κελσίου.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Καιρός