Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Δήμος Δυτικής Αχαΐας: Με επιτυχία η γιορτή του ΚΔΑΠ Ράχης

Δήμος Δυτικής Αχαΐας: Με επιτυχία η γιορ...

Το Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης θα λειτουργήσει και την επόμενη χρονιά

Την Τετάρτη 26 Ιουνίου 2013 στο Πολιτιστικό Κέντρο "Μελίνα Μερκούρη" και ώρα 8:00μ.μ., η πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δυμαίων Πατρούλα Κοκκίνη και η υπεύθυνη του ΚΔΑΠ Ράχης Βασιλική Πετροπούλου διοργάνωσαν και πραγματοποίησαν με μεγάλη επιτυχία την καθιερωμένη καλοκαιρινή αποχαιρετιστήρια γιορτή του ΚΔΑΠ Ράχης. Σε ανακοίνωση του Δήμου αναφέρονται τα εξής:

«Η έναρξη της εκδήλωσης έγινε από την Πρόεδρο της Κοινωφελούς Επιχείρησης, καθώς ο Δήμαρχος Δυμαίων Ανδρέας Παναγιωτόπουλος δεν κατάφερε να παρευρεθεί λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων και χαιρέτησε με μήνυμα την εκδήλωση επισημαίνοντας την σημαντικότητα της ύπαρξης των ΚΔΑΠ και τονίζοντας πως

«Τα παιδιά θα δράσουν στο χώρο της εκπαίδευσης και θα αντιδράσουν προβάλλοντας το εγώ τους μέσα στο σύνολο, τις ικανότητές τους, τα θέλω τους, συνεργαζόμενα με τους συμμαθητές και τους δασκάλους τους. Αυτή η δράση-αντίδραση θα συμπληρώσει τη γνώση που έχουν αποκτήσει κάνοντάς τη να ευδοκιμήσει. Έτσι σιγά-σιγά θα ενταχθούν στην κοινωνία, αναζητώντας και βρίσκοντας τον πολιτισμό σε όλες τις εκφάνσεις της καθημερινότητάς της».

Η κα Κοκκίνη στη σύντομη ομιλία της τόνισε ότι ο ρόλος των ΚΔΑΠ είναι σημαντικός, διότι δίνεται η δυνατότητα στα παιδιά να αναδείξουν τις δεξιότητες που έχουν σε διάφορους τομείς.

Ο στόχος αυτός επετεύχθη με τη συγκεκριμένη έκθεση, πλημμυρίζοντας την αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου "Μ. Μερκούρη" με χρώματα, λουλούδια, απέραντο γαλάζιο και γενικότερα επιδεικνύοντας έναν επαγγελματισμό, που σπάνια συναντάς στις συγκεκριμένες ηλικίες, "5 - 12 ετών".

Μεταξύ άλλων η κα Κοκκίνη έδωσε συγχαρητήρια στα παιδιά και ανακοίνωσε ότι εξασφαλίστηκε μια ακόμη χρονιά λειτουργίας των ΚΔΑΠ του Δήμου για την περίοδο 2013 - 2014.

Τα παιδιά φέτος και για πρώτη φορά, με δάσκαλό τους τον ζωγράφο Άκη Βασιλόπουλο, ζωγράφισαν και εκθέσανε 56 έργα άξια θαυμασμού και επαίνου. Η έκθεση είχε φιλανθρωπικό χαρακτήρα και η ανταπόκριση από τους παρευρισκόμενους ήταν πολύ μεγάλη. Ακολούθησε η παιδική χορωδία του ΚΔΑΠ, με δασκάλα την Σταμοπούλου Κονδυλία, προσθέτοντας μια ευχάριστη νότα στο πνεύμα της όλης βραδιάς. Προς τιμή των παιδιών τραγούδησε με συνοδεία την κιθάρα της η Δήμου Ευτυχία τραγούδια μελωδικά.

Στην εκδήλωση παρευρέθησαν ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Δυτικής Αχαΐας κος Στεργιόπουλος, ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών κος Νικολάου, ο Δημοτικός Σύμβουλος κος Σταυρογιαννόπουλος, ο Πρόεδρος του ΟΤΑΔ κος Μπαχράς και η κα Πασσά ως εκπρόσωπος του Συλλόγου "Αγ. Νικόλαος Σπάτα".

Η εκδήλωση έκλεισε με την απονομή επαίνων συμμετοχής από τους επίσημους προσκεκλημένους της γιορτής στα παιδιά που πρωταγωνίστησαν στην εκδήλωση.»

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις