Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Άμεση η λειτουργία παιδοψυχιατρικών κλινών στο Παιδοψυχιατρικό τμήμα του Καραμανδανείου Παιδιατρικού Νοσοκομείου

Άμεση η λειτουργία παιδοψυχιατρικών κλιν...

Εξασφάλισε τη συνεργασία και στήριξη της παιδιατρικής κλινικής για την παροχή σχετικής βοήθειας και κυρίως νοσηλευτικού προσωπικού

Μετά την εξαγγελία από την 6η ΥΠΕ  της άμεσης λειτουργίας παιδοψυχιατρικών κλινών στο Καραμανδάνειο παιδιατρικό Νοσοκομείο, πραγματοποιήθηκε συνάντηση με την Υποδιοικήτρια της 6ης ΥΠΕ και υπεύθυνη του τομέα της Ψυχικής Υγείας κα Ελένη Αλμπάνη. Ο ρόλος της κυρίας Αλμπάνη δεν περιορίστηκε μόνο στη διοργάνωση της συνάντησης, αλλά έχει αναλάβει κυρίως την υλοποίηση της απόφασης και το συντονισμό των τμημάτων και υπηρεσιών του Καραμανδανείου, καθώς και τη στελέχωση της παιδοψυχιατρικής για την εύρυθμη λειτουργία της.

Συγκεκριμένα εξασφάλισε τη συνεργασία και στήριξη της παιδιατρικής κλινικής για την παροχή σχετικής βοήθειας και κυρίως νοσηλευτικού προσωπικού σε συνεννόηση με την Διευθύνουσα κ. Παπαγιαννοπούλου και την προϊσταμένη της Παιδιατρικής του Καραμανδανείου κ. Λαλαγιάννη, που θα επιλέξουν το προσωπικό που θα εκπαιδευτεί και θα στελεχώσει την παιδοψυχιατρική που θα ενισχυθεί και με νέες προσλήψεις.

Η συνάντηση έγινε σε πολύ εποικοδομητικό κλίμα και υπήρξε έντονο ενδιαφέρον από την κ. Αλμπάνη εκδηλώνοντας την πρόθεσή της να εργαστεί για την περαιτέρω βελτίωση των υποδομών και των υπηρεσιών, ώστε να  καλύπτονται όσο το δυνατόν πληρέστερα οι ανάγκες της ψυχικής υγείας και της ιατροπαιδαγωγικής αντιμετώπισης των παιδιών και εφήβων της περιφέρειάς μας.

Σε ανακοίνωσή της η Εταιρία  Ψυχικής Υγείας και Εκπαίδευσης  του Παιδιού και Εφήβου με Αυτισμό Αχαΐας αναφέρει:

"Ευχαριστήσαμε και επισημάναμε στην κα. Αλμπάνη οτι αναμένουμε την υλοποίηση του εξαγγελθέντος μέτρου και προσβλέπουμε στην προαγωγή της συνεργασίας των συλλόγων ψυχικής υγείας, που δραστηριοποιούνται στην πόλη μας, με την 6η ΥΠΕ και την ίδια, ώστε να έχουμε επωφελή αποτελέσματα για τους συμπολίτες μας, μικρούς και μεγάλους, που έχουν ανάγκη.   Κάθε παρόμοια προσπάθεια, μας βρίσκει ένθερμους υποστηρικτές και συμμάχους, τη χαιρετίζουμε και τη δεχόμαστε με μεγάλη ικανοποίηση".

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις