Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ξεκίνησε εκπομπή η Ελληνική Δημόσια Τηλεόραση – «Χάθηκε» ο λογαριασμός στο twitter - ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Ξεκίνησε εκπομπή η Ελληνική Δημόσια Τηλε...

Η ΕΔΤ δουλεύει "με εθελοντές, προς το παρόν και με χρήση του αρχείου της ΕΡΤ"

Στις 9 το βράδυ ακριβώς άρχισε την εκπομπή προγράμματος η Ελληνική Δημόσια Τηλεόραση, από τα Στούντιο Παιανίας. Τα εγκαίνια έγιναν με την ταινία «Η κυρία δήμαρχος», όπου πρωταγωνιστούν η Γεωργία Βασιλειάδου και ο Βασίλης Αυλωνίτης

Λεπτομέρεια: Η μουσική επένδυση υπογράφεται από τον Μάνο Χατζιδάκι και η σκηνοθεσία από τον Ροβήρο Μανθούλη, δύο ανθρώπους που έγραψαν την δική του ξεχωριστή ιστορία στην ΕΡΤ. Η ταινία αγοράστηκε από την ελεύθερη αγορά και συγκεκριμένα την εταιρεία Παπανδρέου.

Ακολουθούν ελληνικό ντοκυμαντέρ για τον Ανδρέα Εμπειρίκο και μία ακόμη ταινία και στη συνέχεια το πρόγραμμα θα διακοπεί ως τις 8 το πρωί, οπότε και θα ξαναρχίσει με "παιδική" εκπομπή.

Η ταινία με την οποία θα εγκαινιασθεί το πρόγραμμα της ΕΔΤ, έχει και πολιτικό περιεχόμενο! Σύμφωνα με το σενάριο, δυο ταβερνιάρηδες η Ασπασία Ζορμπαλά (στο ρόλο η Γεωργία Βασιλειάδου) και ο Ανάργυρος Προκόπης (Βασίλης Αυλωνίτης) που εχουν σχέσεις εχθρικές, αποφασίζουν να βάλουν υποψηφιότητα για τη θέση του δημάρχου στις δημοτικές εκλογές. Ο έρωτας όμως που γεννιέται στα παιδιά τους θα τα φέρει τα πάνω κάτω, καθώς οι δυο νέοι σκαρφίζονται τα πιο απίθανα σενάρια προκειμένουν να κάνουν τους γονείς τους να μονιάσουν.

Πέρα - δώθε στο Twitter

Με τη φράση "ανοίξαμε και σας περιμένουμε", όπως τα παλαιά καταστήματα εδώδιμων και αποικιακών, εγκαινίασε σήμερα το λογαριασμό της στο τουίτερ η ΕΔΤ. Αμέσως μετά ακολούθησαν ευχαριστίες προς τους "τεχνικούς και δημοσιογράφους που βοηθούν στο ξεκίνημα της ΕΔΤ", τους "γραφίστες που μέσα σε μία ημέρα έφτιαξαν το νέο λογότυπο" (καλά, αυτό ειδικά είναι απολύτως προφανές!), την Digea και τον ΟΤΕ που "έδωσαν την άμεση και ποιοτική λύση της μετάδοσης".

Στη συνέχεια διευκρινίσθηκε ότι η ΕΔΤ δουλεύει "με εθελοντές, προς το παρόν και με χρήση του αρχείου της ΕΡΤ", προστέθηκε ότι "στον μεταβατικό φορέα θα προβληθούν ταινίες από το Ελληνικό Κέντρο Κινηματογράφου, υπογραμμίσθηκε (εις απάντησιν σχετικής ερωτήσεως) ότι πίσω από το @edtgr "εκτός από την προσπάθεια για μια πραγματική δημόσια τηλεόραση δεν κρύβεται κανείς άλλος" και τονίσθηκε ότι "η ΕΔΤ είναι ανοιχτή για όλους χωρίς αποκλεισμούς". Σημειώνω επίσης ότι "πέφτουν" και ειδησάρια σε τίτλους όπως «Χθες (9/7) έγινε η γενική δοκιμή της παράστασης "Βάκχες" στο Ευρυπίδειο Θέατρο Σαλαμίνας και ο Σάκης Ρουβάς εντυπωσίασε ως Διόνυσος».

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις