Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ήπειρος: Νέα μάχη με τους Αλβανούς δραπέτες - ''Γάζωσαν'' περιπολικό σε μπλόκο της Άρτας - Έκλεψαν αυτοκίνητο και χάθηκαν στα χωριά!

Ήπειρος: Νέα μάχη με τους Αλβανούς δραπέ...

Σε πλήρη εξέλιξη η γιγαντιαία επιχείρηση της αστυνομίας για τον εντοπισμό των αδίστακτων δραπετών

Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση βρίσκεται σε εξέλιξη από τα ξημερώματα, στην Ήπειρο, για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των Αλβανών δραπετών που εξακολουθούν να κυκλοφορούν ελεύθεροι.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, κατά τη διάρκεια της νύχτας, άγνωστοι δεν σταμάτησαν σε μπλόκο στην Άρτα και στο σήμα των αστυνομικών να ελαττώσουν ταχύτητα ''γάζωσαν'' το περιπολικό, χωρίς ευτυχώς να τραυματιστεί κανένας αστυνομικός.

Οι δράστες, που σύμφωνα με υψηλόβαθμα στελέχη της ΕΛ.ΑΣ. είναι οι Αλβανοί δραπέτες των φυλακών Τρικάλων  κατάφεραν να διαφύγουν αλλά δεν σταμάτησαν εκεί... 

Στη συνέχεια, έκλεψαν αυτοκίνητο από τη Φιλιππιάδα και κατευθύνθηκαν προς τα χωριά Λάκκα Σουλίου, όπου η περιοχή είναι δύσβατη. Προς αυτή την κατεύθυνση έχουν μετακινηθεί οι δυνάμεις από την Αιτωλοακαρνανία, ενώ έχουν ενισχυθεί και με δυνάμεις από τα Γιάννενα.

Βρήκαν τα δύο αυτοκίνητα που είχαν κλέψει οι δραπέτες των Τρικάλων 
Οι Αστυνομικοί, βρήκαν χθες (04-07-2013) σε ορεινή τοποθεσία, στην περιοχή Περιθιώτισα Φωκίδας, τα δύο κλεμμένα αυτοκίνητα, που αναζητούσαν. Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Αστυνομίας, βρέθηκε το υπηρεσιακό συμβατικό αυτοκίνητο, μάρκας FORD FOCUS , χρώματος μπλε, του Τμήματος Ασφαλείας Λιβαδειάς, που είχε κλαπεί τα ξημερώματα της 17-06-2013 από τους δραπέτες, μετά τον θανάσιμο τραυματισμό του 37χρονου Υπαρχιφύλακα στην περιοχή Δίστομο Βοιωτίας.

Το αυτοκίνητο βρέθηκε τουμπαρισμένο σε χαράδρα και μάλιστα, οι δραπέτες είχαν φροντίσει να το... καμουφλάρουν με κλαδιά και φύλλα δέντρων! Το δεύτερο αυτοκίνητο που βρέθηκε, είναι το λευκό φορτηγάκι που είχε κλαπεί τα ξημερώματα της 20-06-2013, από σπίτι στην περιοχή της Φιλοθέης Φωκίδας. Το συγκεκριμένο αυτοκίνητο ήταν κρυμμένο στο δάσος, κοντά στη χαράδρα που βρέθηκε και το πρώτο αυτοκίνητο και ήταν και αυτό, καμουφλαρισμένο με βλάστηση.

Σημειώνεται, ότι το δεύτερο αυτοκίνητο, το φορτηγάκι, ήταν αυτό με το οποίο οι δράστες κινήθηκαν προς Ναυπακτία, όπου προσεγγίζοντας, μετά την γέφυρα «ΡΕΡΕΣΙ», σε αστυνομικό μπλόκο, έκαναν αναστροφή και κινήθηκαν στην αντίθετη κατεύθυνση.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις