Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: O "Γολγοθάς" για το χαράτσι - Στην εφορία η πέμπτη δόση του ειδικού τέλους - Σκηνές απόγνωσης στη ΔΕΗ με ατελείωτες ουρές

Πάτρα: O "Γολγοθάς" για το χαρ...

Μέχρι τον δρόμο έφταναν χθες οι ουρές

Από τη μια η δυσκολία πληρωμής του χαρατσιού και από την άλλη ταλαιπωρία για την καταβολή του. Με τεράστια υπομονή χρειάστηκε να οπλιστούν όσοι βρέθηκαν χθες στα γραφεία της ΔΕΗ , στην Ακτή Δυμαίων στην Πάτρα και ήθελαν να πληρώσουν λογαριασμό, ο οποίος περιείχε και την πέμπτη δόση του ειδικού τέλους ακινήτων.

Το χαράτσι αποδεσμεύτηκε από τον υπόλοιπο λογαριασμό και η ΔΕΗ δεν το εισέπραττε, παρά μόνο το ποσό που αντιστοιχούσε στην κατανάλωση ρεύματος.

Η πληρωμή του ειδικού τέλους έχει μετατεθεί πλέον στην εφορία, για όσους λογαριασμούς έληξαν στις 22 Ιουνίου. Αποτέλεσμα ήταν το ειδικό τέλος να "φύγει" για τις ΔΟΥ.

Χθες οι καταναλωτές έπρεπε να ακολουθήσουν την διαδικασία αποδέσμευσης του ειδικού τέλους από τον λογαριασμό η οποία θα είναι η ίδια και για όλους όσοι πληρώσουν από Δευτέρα.

Οι καταναλωτές χρειάζεται να περάσουν από το γραφείο ρύθμισης λογαριασμών 9104) στον πρώτο όροφο και στη συνέχεια να πάνε στο ταμείο.

Η κατάσταση χθες ήταν πολύ δύσκολη. Ο κόσμος υποβλήθηκε σε μεγάλη αναμονή, σε διπλές ουρές, μια για το ταμείο, μια για την αποδέσμευση και αγανάκτησε.

Το προσωπικό κατέβαλε προσπάθειες για την γρηγορότερη εξυπηρέτηση, αλλά η ταλαιπωρία δεν αποφεύχθηκε...

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις