Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Σε διαθεσιμότητα ο Ανθυπαστυνόμος που κατηγορείται για υπεξαίρεση-Έπιασε δουλειά το κλιμάκιο της Οικονομικής Επιθεώρησης της ΕΛ.ΑΣ.

Πάτρα: Σε διαθεσιμότητα ο Ανθυπαστυνόμος...

Ορίστηκαν νέοι προϊστάμενοι στην οικονομική διαχείριση της Αστυνομικής Διεύθυνσης

Σε διαθεσιμότητα τέθηκε σήμερα ο αστυνομικός που κατηγορείται για την υπεξαίρεση μαμούθ άνω των 350.000 ευρώ από την οικονομική διαχείριση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αχαΐας.

Ήδη, με απόφαση του Αστυνομικού Διευθυντή Αχαΐας Ταξίαρχου Κώστα Κυριακόπουλου, τοποθετήθηκαν νέοι επικεφαλής στο συγκεκριμένο γραφείο ενώ από σήμερα έχει εγκατασταθεί στην Αστυνομική Διεύθυνση Αχαΐας κλιμάκιο της Οικονομικής Επιθεώρησης του Αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ. εντεταλμένο για τη σύνταξη πορίσματος προκειμένου να διακριβωθεί το ποσό της υπεξαίρεσης.

Το πόρισμα θα υποβληθεί στην Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων και μαζί με όλα τα στοιχεία η δικογραφία θα διαβιβαστεί στον Εισαγγελέα για τα περαιτέρω.

"Με Απόφαση του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας τέθηκε σε διαθεσιμότητα Ανθυπαστυνόμος της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αχαΐας και διατάχθηκε σε βάρος του Ένορκη Διοικητική Εξέταση, μετά το σχηματισμό ποινικής δικογραφίας από τη Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων της Ελληνικής Αστυνομίας, για ταμειακό έλλειμμα στη διαχείριση της οικείας Αστυνομικής Διεύθυνσης", αναφέρεται σε ανακοίνωση που εκδόθηκε πριν από λίγο από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις