Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Εξαπλώνεται σε όλη την πόλη η προσπάθεια συγκέντρωσης χρημάτων για τον 15χρονο που πρέπει να νοσηλευτεί στη Γερμανία

Πάτρα: Εξαπλώνεται σε όλη την πόλη η προ...

Ενδιαφέρον και απο επιχειρηματίες εκτός Αχαϊας

Το σοβαρό πρόβλημα που αντιμετωπίζει με την υγεία του ο 15χρονος μαθητής του 11ου Γυμνασίου Πατρών ήταν αρχικά γνωστό σε περιορισμένο κύκλο αφού η επιθυμία ης οικογένειας ήταν να μην διαδοθεί ευρέως.

Μάλιστα η εκπαιδευτική κοινότητα που πληροφορήθηκε αρχικά το ζήτημα, κινήθηκε διακριτικά και άρχισε να συγκεντρώνει χρήματα ώστε το παιδί να μεταβεί στη Γερμανία για να νοσηλευτεί μιας και τα έξοδα είναι υπέρογκα. Ενα μέρος δύναται να καλύψουν τα ασφαλιστικά ταμεία, ενώ αυτό που ισχύει τα τελευταία δύο χρόνια στα νοσοκομεία της Γερμανίας, είναι η προκαταβολική καταβολή των εξόδων προκειμένου να γίνει δεκτός κάθε ασθενής.

Η προσπάθεια συγκέντρωσης των χρημάτων ξεκίνησε από την εκπαιδευτική κοινότητα αλλά μετά τη δημοσιοποίηση της κίνησης των μαθητών της Γ’ Λυκείου Δεμενίκων να προσφέρουν τα χρήματα που είχαν συγκεντρώσει για την πενθήμερη εκδρομή τους πήρε μεγάλες διαστάσεις.

Η ανταπόκριση της τοπικής κοινωνίας είναι συγκινητική και συνεχώς εξαπλώνεται.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις