Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Δύσκολη νίκη Ολυμπιακού επί του Πανθρακικού

Δύσκολη νίκη Ολυμπιακού επί του Πανθρακικού

Επικράτησε με 1-0 στην Κομοτηνή

Μία ακόμη νίκη στο τέλος για τους «ερυθρόλευκους», η οποία προήλθε από το γκολ του κεντρικού αμυντικού της Πάμπλο Κοντρέρας με κεφαλιά στο 86ο λεπτό. Δύο στα δύο για τον Αντώνη Νικοπολίδη στον πάγκο των πρωτοπόρων και αήττητων της Σούπερ Λίγκας, ωστόσο, κανεις δεν γνωρίζει εάν αυτόθα σταθεί να του δώσει την θέση του «πρώτου προπονητή» στον πάγκο ή θα αποτελέσει τον βοηθό του Μίτσελ ή κάποιου άλλου.

Η αναμέτρηση που είχε αναβληθεί χθες λόγω των κακών καιρικών συνθηκών (χιονόπτωση) διεξήχθη κανονικά σήμερα. Ο ρυθμός στο πρώτο μέρος δεν ήταν καλός, σε αντίθεση με το δεύτερο ημίχρονο, στο οποίο παίχτηκε πιο γρήγορο ποδόσφαιρο. Ο Πανθρακικός ήταν πολύ καλός, είχε τη μεγάλη ευκαιρία με τον Μουνάφο στο πρώτο μέρος, αλλά από κει και πέρα δεν απείλησε ιδιαίτερα την εστία του Ολυμπιακού.

Οι «ερυθρόλευκοι» απείλησαν στο 8' με κεφαλιά του Μοντέστο που εξουδετέρωσε ο Κουτσόπουλος. Η καλύτερη φάση του πρώτου μέρους ανήκε στους γηπεδούχους, όταν στο 23' ο Μουνάφο με σουτ έστειλε την μπάλα στο δοκάρι. 
Στο β' ημίχρονο ο Παπαδόπουλος απείλησε δύο φορές (55΄, 59' ), αλλά στην τελική πάσα δεν βρέθηκε κάποιος συμπαίκτης του. Οσο περνούσε η ώρα ο Ολυμπιακός προσπαθούσε να πιέσει, όμως οι γηπεδούχοι είχαν εξαιρετική αμυντική οργάνωση και δεν άφηναν ακάλυπτους χώρους. Το σουτ του Μήτρογλου στο 70' έφυγε άουτ, ενώ την ίδια κατάληξη είχε και η κεφαλιά του Μανωλά στο 80'. Κι ενώ όλα έδειχναν ότι οι δύο ομάδες θα έμεναν στο 0-0, ήρθε το φάουλ του Χολέμπας στο 86΄ και ο Κοντρέρας με κεφαλιά νίκησε τον Κουτσόπουλο και χάρισε την 16η νίκη στον Ολυμπιακό.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports