Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Τρόμος στο διαδίκτυο - Έμποροι οργάνων καταδιώκουν Ι.Χ. στην Εθνική Οδό με σκοπό να τα ακινητοποιήσουν

Τρόμος στο διαδίκτυο - Έμποροι οργάνων κ...

Αστικός θρύλος ή πραγματικό περιστατικό;

Η είδηση κάνει εδώ και λίγες ημέρες τον γύρο του Διαδικτύου.

Μια νέα κοπέλα οδηγούσε στην Εθνική Οδό. Ένα αυτοκίνητο άρχισε να της κολλάει και να της κάνει σφήνες, πιέζοντάς την να σταματήσει δεξιά.

Εκείνη, τρομαγμένη, επικοινώνησε με την Αστυνομία από το κινητό της. Οι αστυνομικοί της ζήτησαν να κρατήσει την ψυχραιμία της και να προσπαθήσει να τους οδηγήσει στα διόδια της Αττικής οδού.

Η κοπέλα τα κατάφερε, το αυτοκίνητο συνέχισε να την ακολουθεί και έστριψε από πίσω της στην Αττική Οδό. Εκεί τους περίμεναν περιπολικά της Άμεσης Δράσης. Τα άτομα που βρίσκονταν στο αυτοκίνητο δεν πρόλαβαν να διαφύγουν και οι αστυνομικοί τους σταμάτησαν.

Κάνοντας έλεγχο στο αυτοκίνητό τους, βρήκαν στο πόρτ μπαγκαζ ψυγείο με πάγο και σύνεργα «χειρουργείου»...

Όπως αναφέρει και στο ρεπορτάζ του το newsbomb, αν πιστέψουμε τις πληροφορίες που όλο και εντονότερα ακούγονται στο διαδίκτυο, επρόκειτο για άτομα που σκόπευαν να πάρουν κάποιο όργανο από την άτυχη κοπέλα!

Η είδηση που κυκλοφορεί στο Internet καταλήγει με το εξής μήνυμα: "Να συστήσουμε προσοχή σε όλους τους οδηγούς ιδίως όταν οδηγούν νύχτα, να μη σταματούν και να βάζουν ασφάλεια! Για οτιδήποτε παράξενο να απευθύνονται στην άμεσο δράση!"

Σε κάθε περίπτωση οι κίνδυνοι που ελλοχεύουν στα χιλιόμετρα της εθνικής οδού Πατρών Κορίνθου όπως έχει και σε προηγούμενες αναρτήσεις καταγράψει το thebest.gr δεν είναι λίγοι. Είτε πρόκειται για ασυνείδητους που πετούν πέτρες στα διερχόμενα αυτοκίνητα είτε για ληστές που δεν χάνουν ευκαιρία να επιτεθούν στα θύματά τους σε ανυποψίαστες στιγμές.

Όπως και να έχει η Αστυνομία οφείλει να πει την αλήθεια, για να ενημερώσει για μια πρωτοφανή περίπτωση ή για να καθησυχάσει τον κόσμο, όπως είχε κάνει στην αντίστοιχη υπόθεση με την έντονη φημολογία περί … μαζικής αρπαγής  βρεφών στην περιοχή της Δυτικής Ελλάδας.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις