Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Κατέφθασαν οι πρώτοι Χαρλεάδες στην Πάτρα για το Super Rally

 Κατέφθασαν οι πρώτοι Χαρλεάδες στην Πάτ...
Νασόπουλος Περικλής
[email protected] , Facebook Page

Στο ξενοδοχείο Βυζαντινό διαμένουν οι πρώτοι οδηγοί

Κατέφθασαν σήμερα το πρωί στην Πάτρα οι πρώτοι οδηγοί Harley Davidson εν όψει του Super Rally, της ετήσιας συνάντησης Χαρλεάδων που θα πραγματοποιηθεί στην πόλη από 20 έως 24 Μαϊου. Συγκεκριμένα, 10 μηχανές Harley με 15 αναβάτες έφτασαν σήμερα το πρωί στο ξενοδοχείο "Βυζαντινό" οπου και θα διαμείνουν. Όπως μας είπαν ανθρωποι του ξενοδοχείου, ήταν ιδιαίτερα διακριτικοί, δεν έκαναν αισθητή την παρουσία τους, ενώ αφού ήπιαν την πρωινή τους μπύρα, αποχώρησαν από το ξενοδοχείο με τις μηχανές τους.

Το θέαμα μας προϊδέασε γι αυτό που θα ακολουθήσει σε λίγες ημέρες, όταν στην Πάτρα θα βρεθούν περισσότερες από 10.000 μηχανές Harley Davidson.

Μια ξεχωριστή στιγμή για  το Super Rally  θα είναι το πρωί του Σαββάτου 22 Μαΐου όταν 2.500 μοτοσικλέτες θα περάσουν από την Γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου, παρουσία Επιτροπής από τον φορέα που εκδίδει το Βιβλίο Γκίνες. Θα είναι η πιο πολυάριθμη, ταυτόχρονη διέλευση μοτοσικλετών από μία Γέφυρα, που θα έχει συμβεί ποτέ στα παγκόσμια χρονικά. Το Super Rally  φιλοξενείται στην Πάτρα με την υποστήριξη του Δήμου Πατρέων, της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Αχαΐας και της Τ.Ε.Δ.Κ. νομού Αχαΐας.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις