Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Θρήνος για τον θάνατο της Μαρίνας Κρότσε σε τροχαίο στην Πατρών-Πύργου στο ύψος του Αλισσού – Τραυματίες ο άνδρας και ο 6χρονος εγγονός της

Πάτρα: Θρήνος για τον θάνατο της Μαρίνας...

Παραθέριζαν στον Αλισσό

17.50 Μια Πατρινιά, η Μαρίνα Κρότσε, κάτοικος της συνοικίας Τριτάκη, είναι η νεκρή του τροχαίου που σημειώθηκε στην Πατρών- Πύργου, στο ύψος του Αλισσού, ενώ σοβαρά τραυματισμένος είναι ο άνδρας της και ελαφρύτερα ο μόλις 6 ετών  εγγονός της. Η άτυχη γυναίκα και η οικογένειά της παραθέριζαν στον Αλισσό, όπου και έγινε το τραγικό τροχαίο.

14: 30: Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες του thebest.gr, μια νεκρή και τρεις τραυματίες είναι ο τραγικός απολογισμός του τροχαίου που σημειώθηκε πριν από λίγη ώρα στο ύψος του Αλισσού. Από τους τραυματίες, οι δύο έχουν διακομιστεί στο Κέντρο Υγείας Κ. Αχαΐας και ο ένας, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο του Αγ. Ανδρέα στην Πάτρα.

13.10 Ένα πολύ σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε, πριν από λίγο στη Νέα Εθνική Οδό Πατρών-Πύργου στο ύψος του Αλισσού. Στο σημείο του συμβάντος σπεύδει η αστυνομία, ασθενοφόρο και η πυροσβεστική καθώς υπάρχει άτομο εγκλωβισμένο μέσα σε ένα από τα οχήματα που εμπλέκονται.

Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν για πολύ σοβαρό τραυματισμό.

Περισσότερα σε λίγο.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις