Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Στο 1-1 έμεινε απόψε η Παναχαική στο Αίγιο, σκόρερ ο Μάριο Μπρέσκα

Στο 1-1 έμεινε απόψε η Παναχαική στο Αίγ...

Oι "κοκκινόμαυροι" προηγήθηκαν αλλά ο Παναιγιάλειος ισοφάρισε στο 81' με τον Αργυρόπουλο

Η Παναχαϊκή αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με το Παναιγιάλειο πριν λίγο στο Αίγιο, στο μεταξύ τους φιλικό με τους Γιάννη Παπακώστα και Νίκο Κουρμπάνα να κάνουν διάφορες αλλαγές σε παίκτες, θέσεις και συστήματα. Για την "κοκκινόμαυρη" ομάδα αυτό ήταν το πέμπτο της φιλικό με τον έμπειρο κόουτς να θέλει να βγάλει την βασική του εντεκάδα αν είναι δυνατό από αυτή την αναμέτρηση.

Ωστόσο ο  Γιάννης Παπακώστας, δεν χρησιμοποίησε τους Ολίσε, Ντιόγκο και Ουατταρά που έκαναν ατομικό πρόγραμμα πριν ξεκινήσει ο αγώνας.
Σε ότι αφορά τώρα το παιχνίδι στο πρώτο ημίχρονο η Παναχαϊκή ήταν σαφώς καλύτερη με τον Μπρέσκα να κερδίζει τις εντυπώσεις.

Στην επανάληψη ο «κοκκινόμαυρος» προπονητής έκανε αρκετές αλλαγές, ωστόσο στο 74' ο Μπρέσκα με εκτέλεση φάουλ στη μεγάλη περιοχή του Παναιγιαλείου έκανε το 1-0 για την πατρινή ομάδα.

Στο 81' ωστόσο ο Αργυρόπουλος με ατομική του ενέργεια έστειλε την μπάλα στην εστία του Βρονταρά, ο οποίος δεν μπόρεσε να αντιδράσει και το ματς τελείωσε ισόπαλο με 1-1.

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ: (Ν. Κουρμπανάς): Καραδαής, Ρέλλας (46' Σανδραβέλης), Παπαχρήστου, Τ. Παπαδόπουλος (87' Θεοφανόπουλος), Σούλης (46' Ακπαρίδης), Γ. Παπαδόπουλος (46' Μαυρόπουλος), Αργυρόπουλος, Σκαρτσίλας (85' Δαλιάνης), Διαμαντόπουλος (46' Λαζανάς), Μπουλούμπασης (60' Αγουρίδης), Μπούνας.

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ: (Γ. Παπακώστας): Βρονταράς, Σπίνουλας (75' Κωνσταντινίδης), Κοιλιάρας, Βοσκόπουλος, Καραμανλής, Βουνκ, Σαλαμαστράκης, Βασιλαντωνόπουλος (46' Γκούρτσας), Ουρτάδο (75' Ντίνας), Μπρέσκα, Σολάκης.

* Οι "μικροί" παίκτες της Παναχαϊκής Ζέλιος και Κοτσόκολος παραχωρήθηκαν ως δανεικοί στον Πανηλειακό.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports