Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Tέλος και ο Γιάννης Ιωάννου από την Παναχαϊκή - Επικαλέστηκε προσωπικούς λόγους

Tέλος και ο Γιάννης Ιωάννου από την Πανα...

Δεν υπήρξε ανανέωση της συνεργασίας με τον έμπειρο ποδοσφαιριστή

Οριστικά παρελθόν από το ρόστερ της Παναχαϊκής αποτελεί ο Γιάννης Ιωάννου, όπως ανακοίνωσε η ΠΑΕ, αφού ο ποδοσφαιριστής επικαλέστηκε προσωπικούς λόγους για να λύσει την συνεργασία του με την ομάδα. Μετά λοιπόν τους Πουρή, Δρακόπουλο, Θεοδωρέλλη, Λαμπρόπουλο, Φούφουλα, Πακάλτση, Τσεμπερίδη, Βλασόπουλο, δεν υπήρξε συμφωνία και με τον έμπειρο ποδοσφαιριστή.

Η ανατροπή αυτή κατέστησε επιβεβλημένη την παραμονή του Γεωργίου Κοκκίνη που συνεχίζει κανονικά στην ομάδα.

Όπως αναφέρει στην ανακοίνωσή της, η Π.Α.Ε. Παναχαϊκή, στην μεγάλη προσπάθεια που κάνει να επανέλθει στην Super League φτιάχνει μια νέα ομάδα με τους Βρονταρά, Πίτκα, Κυριακόπουλο, Σαλαμαστράκη, Βοσκόπουλο, Καραμανλή  Ντιόγκο, Ολίσε, Λίτση , Βούνκ, Μπλοντέ  οι οποίοι μαζί με τους Ανδρούτσο, Σπίνουλα, Κωνσταντινίδη, Κοκκίνη, Κοιλιάρα, Αντονι θα προσπαθήσουν να διορθώσουν εντελώς την αμυντική λειτουργία.

Άλλωστε πέρυσι η ομάδα είχε την καλύτερη επίθεση του πρωταθλήματος πετυχαίνοντας στην κανονική διάρκεια 55 γκολ και στα πλέι οφ  έξι γκολ αλλά η κακή αμυντική της λειτουργία της στέρησε την άνοδο στην Super League  αφού δέχθηκε στην κανονική διάρκεια 33 γκολ και στα πλέι οφ  10 γκολ, με αποκορύφωμα τις ταπεινωτικές ήττες στην Επανομή με 6-1 στην Καλλιθέα με 5-2 και στην Καλλονή με 4-0.

Το Δ.Σ. της Π.Α.Ε. Παναχαϊκής δεν μπόρεσε σε καμία περίπτωση να λησμονήσει αυτές τις ταπεινωτικές ήττες, για αυτό και φέτος έγινε μια τεράστια για τα δεδομένα της εποχής οικονομική υπέρβαση ώστε να έρθουν στην ομάδα διεθνείς αμυντικογενείς παίκτες με παραστάσεις από την Super League και κορυφαία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, οι οποίοι θα επανδρώσουν την αμυντική γραμμή.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports